Телевизионната водеща Ева Кикерезова очаква трето дете! Тя все още

...
Телевизионната водеща Ева Кикерезова очаква трето дете! Тя все още
Коментари Харесай

Топ телевизионерка от БНТ крие огромно щастие

Телевизионната водеща Ева Кикерезова чака трето дете! Тя към момента крие щастливата вест от поверие, само че нейни близки споделят, че е бременна в петия месец. Чаровната журналистка е майка на две прелестни деца – Ники и Ели. Старае се да поддържа съвършена форма, тъй като с изключение на с публицистика, се занимава и с мода като модел.
В момента Ева води графа, в която прави извънредни изявленията и разголва душите на известните персони у нас. Рубриката е част от предаването “Денят стартира с Георги Любенов “, което се излъчва по БНТ1 всяка събота и неделя заран.
Двамата даже са спрягани за новите заместници от есенния сезон на Гала и мъжът ѝ Стефан по Нова телевизия. Въпреки че е много млада, Кикерезова има към този момент повече от 15 години стаж в публицистиката. Кариерата й стартира още като ученичка, когато дебютира като кореспондент в спортния ежедневник „ Меридиан мач “. Всъщност детската фантазия на Ева била да стане стюардеса, с цел да лети всеки ден до всякакви екзотични кътчета на земното кълбо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР