Телевизионната професия безспорно е една от най-вълнуващите и непредсказуеми работи

...
Телевизионната професия безспорно е една от най-вълнуващите и непредсказуеми работи
Коментари Харесай

Каква е цената на високия тв рейтинг – в сериала Нереално по Bulgaria ON AIR - slava.bg

Телевизионната специалност несъмнено е една от най-вълнуващите и непредсказуеми работи на света. И до момента в който едни мечтаят да се допрян до нея, други погубват и унищожават себе си в името на високия рейтинг. Защото подлите намерения и игри са едни от най-хубавите другари на сполучливата телевизия.

Американският драма-сериал „ Нерално “ дава отговор на въпроса за какво е толкоз неприятен порокът на известността. Той подвига завесата пред подмолните игри в скандалния свят на реалити малкия екран, операцията като главно оръжие и неутолимата жадност за популярност, показвайки с художествени похвати какви са тайните на реалити форматите. Под светлината на прожекторите в „ Нереално “ е това, което сее случва зад кулисите на хитовото шоу за запознанства Everlasting, в което млад паралия търси своята половинка измежду десетки хубавици.

В ролята на младата, амбициозна и извънредно надарена продуцентка Рейчъл Голдбърг влиза актрисата Шири Епълби, позната на българските фенове от сериала „ Спешно поделение “. Макар добросъвестна и чистосърдечна, Рейчъл е потвърден експерт в манипулирането на връзките сред участниците в шоуто. С малко старания, продуцентката постоянно съумява да получи нужните трагични и възмутителни фрагменти, с които да резервира високия рейтинг на предаването. След като получава зрелищен душевен срив по време на финала на предходния сезон на Everlasting, Рейчъл се отдръпва от снимачната площадка. Скоро по-късно обаче под привидното хвалебствие на своя началник, изпълнителния продуцент Куин Кинг, изкусната създателка на драми се завръща в шоуто, подтикната да стигне още по-скандални крайности - всичко в името на високия рейтинг.

За блестящото пресъздаване на подмолните игри и разкриването на грозната действителност в света на шоубизнеса, „ Нереално “ получава 20 номинации и 5 награди, измежду които са влиятелните AFI и Peabody. От 27 април той потегля в ефира на Bulgaria ON AIR и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 часа.
Още една премиера ще предложи на феновете Bulgaria ON AIR този уикенд. На 25 и 26 април, от 20:30 часа ще бъде излъчен минисериалът „ Тайният живот на Мерилин Монро “, основан на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от „ Ню Йорк Таймс “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР