Телевизионен готвач отправи удивителна атака срещу министъра на здравеопазването на

...
Телевизионен готвач отправи удивителна атака срещу министъра на здравеопазването на
Коментари Харесай

Главният готвач Хю Фърнли-Уитингстол в телевизионен сблъсък с торите Виктория Аткинс за неуспех със затлъстяването

Телевизионен готвач насочи удивителна офанзива против министъра на опазването на здравето на торите поради пагубния неуспех на държавното управление да се оправи с рецесията със затлъстяването в Обединеното кралство.

Хю Фърнли-Уитингстол сподели, че министрите не са създали „ съвсем нищо “, с цел да оказват помощ на „ болните, борещи се жители “ в борба с лидерката Виктория Аткинс. Той сподели, че препоръките на деятели и специалисти са били подценени, с голяма цена за публичното здраве и NHS.

Г-н Fearnley-Whittingstall сподели на госпожа Atkins: „ Това е най-големият фактор за болното здраве на нацията. Лечението на затлъстяването е най-голямата цена за NHS.

„ Приближаваме 3 милиона души, които са дълготрайно заболели. Приблизителната цена за стопанската система на затлъстяването е £100 милиарда годишно. "

Експертът по храните сподели, че е работил с редица групи, които са показали " сал " от политики, които биха могли да оказват помощ. Той сподели на госпожа Аткинс: „ Сега съм работил с доста невероятни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР