Телец Социалният ви живот ще бъде активен – ще се срещате

...
Телец
Социалният ви живот ще бъде активен – ще се срещате
Коментари Харесай

Низ От Премеждия През Тази Седмица, Но Тези Зодии Ще Ронят Горчиви Сълзи! Алена Дава Ключа Към Успеха!

Телец
Социалният ви живот ще бъде деен – ще се срещате с повече хора, ще обменяте мисли и хрумвания, а нищо чудно и да ви поканят да участвате в някакво огромно събитие. Проявявате обаче известна податливост да се инатите, по тази причина общувайте и споделяйте по-активно с близките.

Близнаци
Като цяло ще сте в положително разположение на духа и всичко ще бъде наред. На моменти е допустимо някой да ви изважда от релси и да реагирате по-гневно, само че няма да става въпрос за нещо съществено и непоправимо. Ще спечелите, в случай че не слушате кой какво ви приказва, а се доверявате повече на интуицията си.

Рак
През идните дни евентуално няма да сте в най-хубавото си въодушевление. Възможно е хора от близкото ви обграждане да ви провокират по някакъв метод или пък държанието им да ви накара да изпитате безпокойствие. Това се отнася най-много за понеделник и вторник, само че по-нататък ситуацията ще се възстановява.

Лъв
Идните 7 дни ще бъдат изключително сполучливи за креативен насочените представители на знака. Въображението ви ще работи на цялостни обороти и ще ви тласка да реализирате задачите си. В любовта обаче също въображението взима превес, по тази причина внимавайте!

Дева
За доста от вас идната седмица ще бъде изпълнена с обич. Ще се издигнете на крилете на възприятията и надали ще ви бъде до работа. Все отново гледайте да не залитнете и да не загубите връзка с действителността. Може да изпитате нужда да поговорите с другар.

Везни
Може да се сблъскате с провокации, изключително що се отнася до персоналните ви взаимоотношения. Не се тормозете, всичко ще бъде за малко. Потребно е единствено да сте по спестовни. Действайте по-активно след вторник.

Скорпион
Идната седмица е извънредно удобна за креативните персони. Ще бъдете изпълнени с сила, тъй че не бездействайте. В сряда и четвъртък обаче гледайте да не изпадате в крайности.

Стрелец
Ще усетите, че сте настроени сантиментално. Дори по-прагматичните измежду вас ще изпитат потребност да се повдигнат над всекидневните си грижи и да намерят нещо, което ги въодушевява. Моментът в действителност е превъзходен да си извършите нови проекти.

Козирог
Всекидневието ви ще бъде леко и прелестно, в случай че му отпуснете малко края и не се тормозите за неща, които не зависят от вас. Дори да сте създали нужната подготовка, по всяка възможност може да се окаже, че не сте планували всичко. Затова следвайте течението.

Водолей
Твърде евентуално е събитията през идната седмица да ви припомнят думите на Джон Ленън, че животът е това, което ни се случва, до момента в който вършим други проекти. Има възможност да се сблъскате с някои непредвидени промени. Имате зелена светлина за нови инициативи.

Риби
Периодът ще бъде много потребен за вас в професионално отношение, а в персонален проект ви чакат приятни преживявания. С излъчването си ще притегляте хората към себе си и ще получавате по-лесно мечтаното. Не се бавете, а проявете самодейност.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР