Телец През следващите дни ще бъдете по-решителни и по-предприемчиви. Ще знаете

...
Телец
През следващите дни ще бъдете по-решителни и по-предприемчиви. Ще знаете
Коментари Харесай

Днес Е Националният Празник, Но Звездите Крият Критични Рискове За Тези Три Зодии! Да Внимават Всички От

Телец
През идващите дни ще бъдете по-решителни и по-предприемчиви. Ще знаете какво желаете и ще ви бъде по-лесно да го постигнете. Едва ли някой ще попречи на стремежа ви. Действайте сами и всичко ще премине безпрепятствено. Открийте време за разходка измежду природата.

Близнаци
За да не си създавате ненужно напрежение, преценявайте деликатно кои борби са ваши и дали има смисъл да се намесвате. Проявете своята дарба да запазвате успокоение в сериозни обстановки и бройте до 10, преди да действата. Иначе казано, не действайте импулсивно.

Рак
Страхът не е вашият добър консултант при дейностите ви. Така че по-добре изчакайте, до момента в който възвърнете душевното си равновесие, и започнете да чувате по-ясно вътрешния си глас. Само по този начин няма да сбъркате. Открийте време за разходка измежду природата и в приятна компания.

Лъв
Възможно е да се скарате с някого, само че след това да стигнете до извода, че всичко е било за положително. Ще си спестите някои проблеми, в случай че не делите събитията и хората на положителни и неприятни, а просто приемате протичащото се със успокоение.

Дева
Взаимоотношенията с близките ще бъдат значима тематика за вас през сладващите дни. Като цяло има огромен късмет да получите нужната ви поддръжка – в това число и от обичания човек. Открийте време за разходка с него измежду природата.

Везни
Сега ще бъдете деликатни с кого си взаимодействате – не е изключено да получите поддръжка, само че е допустимо да се подведете и да станете жертва на користни планове. Не всеки, който ви се усмихва и е общителен с вас, ще ви бъде другар.

Скорпион
Ако се откажете от нещо, това не трябва да ви тормози. В последна сметка си осигурете успокоение, с цел да стъпите на прав път. Не се колебайте да изгорите мостовете зад себе си, в случай че по този начин ще вършиме това, което обичате.

Стрелец
Оценявайте по-високо себе си и качествата си – по този начин и другите ще ги ценят и няма да се възползват от вас. Ще би трябвало да приложите отзивчивите си качества, в случай че желаете да се справите с някои провокации.

Козирог
Възможно е да реагирате по-остро, в случай че някой ви постанова ограничавания. Тази реакция обаче ще ви помогне да добиете повече убеденост в себе си и да преследвате с по-голям хъс задачите си. Открийте време за околните си.

Водолей
Скоро ви чакат някои позитивни промени. Периодът е подобаващ да потърсите повече информация за това, което се задава. Открийте време за разходка измежду природата.

Риби
Може да излязат нескрито противоречие и несъгласия, на които ще би трябвало да обърнете внимание. Сдържайте гнева си. Обърнете внимание на околните си хора и открийте време за разходка измежду природата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР