Телец Благороден и устремен, Телецът е същи Дон Кихот, смятат астролозите.

...
Телец
Благороден и устремен, Телецът е същи Дон Кихот, смятат астролозите.
Коментари Харесай

Те Живеят Във Всеки От Нас! Ето Какъв Литературен Герой Си Според Твоята Зодия!

Телец
Благороден и насочен, Телецът е същи Дон Кихот, считат астролозите. Той е безвъзмезден идеалист тъкмо като героя, а дамата Телец сходно на Роксолана дава всичко за хората, които обича.

Рак
Истинска Медея почива във всяка дамо пък от зодия Рак. Представителките на този знак са изкусни съблазнителки, само че и отмъстителни по природа. Мъжът Рак пък е асоцииран с Иванушка Глупака – стряска се от дребни неща, само че пък е подготвен, без да мисли, да се хвърли в подвизи.

Близнаци
Дон Жуан е героят на мъжете Близнаци. Прелъстителни и любовчии, те могат елементарно да съблазнят дамите. Представителките на този знак се свързват с обърканата, само че влюбчива Мадам Бовари.

Лъв
Крали Марко и Скарлет О`хара са персонажите, спящи в зодия Лъв. Смелият боец и устремената южнячка са огледало на господата и дамите от тази зодия.

Дева
Поклонници на огромната обич и безконечната лоялност, Девите са същи Ромео и Жулиета. Готови са да умрат за любовта си.

Везни
Умни и проницателни, Везните се отъждествяват с известни детективи като мосю Поаро и Мис Марпъл. Докато мощният пол от този знак живее съгласно своите правила, то дамите не понасят несправедливостта.

Скорпион
Изтънчен час и тъмна страна като на Дориан Грей отнася този персонаж към Скорпиона. Дама Пика пък е отражение на дамите от този знак.

Стрелец
Безстрашен и прецизен, Стрелецът е като Робин Худ – не пропуща задачата си. Красивата Есмералда е като дамите от този знак – нежна, само че и наивна.

Козирог
Митичният Херкулес и измислената Красавица отразяват чертите на Козирозите.

Водолей
Татяна Ларина и Евгений Онегин са съвсем като представителите си от зодия Водолей – отегчени от светския живот и живеещи в собствен фиктивен свят.

Риби
Вечната Амбър е героинята на дамите от зодия Риби, а Ихтиандър съставлява господата.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР