Телец- Вие сте способни да бъдете търпеливи, настойчиви и убедителни.

...
Телец- Вие сте способни да бъдете търпеливи, настойчиви и убедителни.
Коментари Харесай

Това Предопределя Всичко! Ето Кои Зодии Са Най-Верните Приятели! Много Внимавайте С Тези Три - Ще Ви Забият Нож В Гърба!

Телец - Вие сте способни да бъдете търпеливи, настойчиви и безапелационни. Добър другар сте, въпреки и не изключително незабравим. За приятелите постоянно имате в ресурс време, пари, потребни и практични препоръки. Често се отказвате от своите стремежи поради предпазване на дружбата, привързаността ви е мощна и се боите да не загубите приятеля, предпочитате да го видите благополучен и удовлетворен от вас.

Близнаци – Вие сте постоянно с младо сърце и душата на компанията. Отговаряте на любовта с обич, разцъфтявате и от най- дребната позитивна оценка. В по-голямата си част сте положителни и обаятелни другари.

Рак - Вие цените верността и любовта на хората. Винаги сте подготвени да се отдадете, само че се разочаровате и огорчавате, в случай че не ви оценят и няма някаква премия. Никога няма да прекъснете връзките си, само че и не очаквате прекалено много от дружбата. Лъв – Вие сте същински другар / par excellence/, правилен, добър и милосърден. Топлотата и искреността на вашето сърце в никакъв случай не ви разрешава да оставите другар в неволя. Вашите другарски връзки може да се назоват комбинация от идеализъм, горделивост и романтика.

Дева – Тук Девата е на висота, прекомерно надеждна и непрекъсната, постоянно подготвена да помогне и цялостна с на практика оферти. Веднъж станала другар, остава вечно подобен. Вашият знак е знак на служенето и живот за богатството на обществото. Ненавиждате да прекъсвате връзките си с другари.

Везни – Вие сте блестящи в компания, можете да бъдете добър другар, само че не обичате непотребните отговорности, които постанова една дружба. Затова се държите малко настрани, въпреки и да не сте равнодушни. Вашите препоръки постоянно са добросъвестни, постоянно потребни даже да са изказани с равнодушен фасон. Притежавате великолепие и прелестно изглаждате всички несъгласия в човешките взаимоотношения.

Скорпион – Вие сте във висша степен правилен другар и в последна сметка сензитивен към всичко, което касае вашата горделивост и възприятието за самоуважение. Въпреки това можете да бъдете прекомерно властни и подчиняващи. Научете се да не забелязвате дребните неточности на вашите другари. Вие сами в качеството си на другар напомняте динамит - толкоз сте потайни и подготвени да нанесете значителен удар. Макар, че сте откровени, сте способни и на измяна, написа Пик.

Стрелец – Вие сте откровени и подготвени да се притечете на помощ, значително великодушни. Симпатията и антипатията на Стрелците е изключително мощна и това ги води до привързаност и преднамереност. Вашата вътрешен глас е мощна и по тази причина давате прелестни препоръки и директиви. Дори приятелите ви да ви употребяват за личните си ползи, вие не таите към тях неприязън или възприятие на засегнатост. Козирог – Вие сте правилни и надеждни другари, в случай че хората съумеят да преодолеят вашата преграда. Не сте прекомерно тактични и можете да показвате податливост към надменност, която би трябвало да се постараете да преодолеете.

Водолей – Вашите другари се радват на вашите препоръки и топлината на вашето сърце. Вие сте справедливи и безпристрастни и по тази причина се явявате най-хубавите съветници. Вашият знак е прочут като знак на дружбата, само че дори откровеният прочувствен отклик не ви пречи ясно да оцените обстановката.

Риби - Вие сте добър, разбиращ, съчувствен човек, талантлив с вътрешен глас и подготвеност непретенциозно, без горделивост да помагате на приятелите си. Постарайте се да не бъдете прекалено идеалистични, а да приемате хората такива, каквито са и без да желаете прекалено много от тях. Вашата вродена дипломатичност ви избавя от неловки обстановки.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР