Телекомуникационният оператор Yettel бе домакин на първата бизнес закуска ESG

...
Телекомуникационният оператор Yettel бе домакин на първата бизнес закуска ESG
Коментари Харесай

Yettel и бизнесът обмениха опит в областта на устойчивите практики

Телекомуникационният оператор Yettel бе хазаин на първата бизнес закуска ESG Connect в своята централа, която събра разнообразна група от компании и специалисти за обмяна на опит и положителни практики в консолидираното на правилата за резистентност в региона на околната среда, обществената сфера и ръководството (ESG) в бизнеса. Срещата се концентрира върху насърчаването на устойчиви бизнес решения и партньорства, наблягайки уговорката на Yettel към устойчивото развиване.

В неофициална конюнктура бизнес клиенти и сътрудници на оператора споделиха своя опит в региона на устойчивите бизнес тактики и смисъла на ESG за техния бизнес. Дискусионните сесии обрисуваха благоприятни условия за съдействие сред фирмите за реализиране на по-устойчиво бъдеще, като подчертаха смисъла на нововъведенията и стратегическото обмисляне при консолидираното на устойчиви практики.



Откриващата сесия, водена от Yettel, се концентрира върху ролята на телекомуникациите в устойчивото развиване, като показа благоприятни условия, които бизнесите могат да интегрират правилата на ESG в главните си тактики. Във втората част на събитието, Иван Попов, изпълнителен шеф на ThingsLog, дълготраен сътрудник на Yettel и снабдител на решения за отдалечено наблюдаване, показа новата платформа ESG Platform. Тя употребява IoT технологии за събиране и разбор на данни, свързани с потребление за естествените запаси, предоставяйки на бизнеса освен опция за по-лесно отчитане в екологичната сфера на ESG, само че и благоприятни условия за усъвършенстване на активността му и понижаване на въздействието върху околната среда.

Сред участниците в конференцията ESG Connect бяха представители от разнообразни браншове, измежду които UniCredit Bulbank, Coca-Cola, Каменица, Eurospeed, Sodexo, tbi bank, Kaolin, НИК Електроникс, Trading 212, Garitage Park, Transpress и други, което акцентира възходящото значение на ESG самодейностите за разнообразни промишлености.

Демонстрирайки своя ангажимент към ESG, Yettel показа и редица планове и тактики, фокусирани върху ръководството на околната среда, ангажираността на чиновниците и устойчивите практики. Сред своите достижения от последната година компанията посочи 10-годишния контракт за доставка на възобновима сила, целящ доста понижаване на излъчванията, генерирани от мрежата, акцията " Рециклирай и спести ", ориентирана към понижаване на електронните боклуци и самодейностите, осигуряващи достъп до технологии и съгласуваност, и ориентирани към превъзмогване на цифровото разделяне. Телекомът показа и своите вътрешни стратегии, ориентирани към ангажиране на чиновниците с значимостта на тематиките, свързани с ESG.

Повече информация за тактиката за стабилно развиване на Yettel може да бъде открита на уеб страницата на оператора.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР