Тексас засили борбата си да направи противоречив нов закон —

...
Тексас засили борбата си да направи противоречив нов закон —
Коментари Харесай

Защитниците се захващат за закона за мигрантите в Тексас, който може да промени имиграцията в САЩ

Тексас ускори битката си да направи спорен нов закон — който ще разреши на локалните управляващи да арестуват и задържат мигранти — използван.

Законът е предмет на продължаваща правосъдна борба, като Върховният съд на Съединените щати позволи за малко влизането му в действие във вторник.

Но по-нисък съд блокира използването му часове по-късно, на фона на продължаващи провокации по отношение на конституционността на закона. Съдът изслуша спомагателни причини в сряда, претегляйки паузата.

Докато ръководеното от републиканците държавно управление на Тексас се удвоява, обещавайки да пази закона във всяка правна борба, бранителите на гражданските права също дадоха обещание да създадат всичко по силите си, с цел да спрат влизането му в действие.

Те обаче предизвестяват, че законът и неговата несигурна орис единствено прибавят към объркването и страха към имиграцията в Съединени американски щати.

„ Нашата общественост претърпя правно и прочувствено влакче в увеселителен парк и този антиимигрантски закон [е] доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР