Тежкотоварен камион, пълен с контрабандни цигари, е бил задържан на

...
Тежкотоварен камион, пълен с контрабандни цигари, е бил задържан на
Коментари Харесай

Хванаха тир с контрабандни цигари на Капитан Андреево

Тежкотоварен камион, цялостен с контрабандни цигари, е бил арестуван на граничния пункт „ Капитан Андреево “ на влизане в страната, заяви БНР.

Предполага се, че става дума за канал за трафик на цигари към Западна Европа. ТИР-ът е бил спрян през вчерашния ден при интервенцията на Агенция „ Митници “, Икономическа полиция и Националната организация за приходите.  
Задържаха 318 000 къса цигари на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 "
Митнически чиновници задържаха 318 000 къса цигари в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 " при Видин-Калафат. Това оповестяват от Агенция " Митниц...

В същото време при инспекции в разнообразни рейсове и коли са открити огромен брой контрабандни артикули, измежду които облекла, обувки, парфюми и дребна техника.  

Към обед през днешния ден обстановката на граничния пункт е спокойна. Няма скупчване на рейсове. Очаква се по-късно денем или на следващия ден от Вътрешното министерство да дават детайлности за хванатите контрабандни артикули на границата. 

напомня, че малко по-рано през днешния ден Турция връчила дипломатическа нота на България поради инспекции на рейсове по границата. По-рано беше обявено за десетки рейсове от Турция, чакащи на „ Капитан Андреево “.

Още:
Изследване: 1,8 на 100 е делът на контрабандните цигари
Делът на контрабандните цигари е 1,8% от пазара през първото тримесечие на годината, демонстрира регулярното проучване на Инициативата сре...

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР