Тежкото престъпление спрямо сирийския гражданин в столичния квартал Красна поляна

...
Тежкото престъпление спрямо сирийския гражданин в столичния квартал Красна поляна
Коментари Харесай

Убийството в Красна поляна заради неуредени сметки за каналджийство

Тежкото закононарушение по отношение на сирийския жител в столичния квартал " Красна поляна " е осъществено в късните часове нощес. Разследването се намира в начален стадий, само че става въпрос за неуредени взаимоотношения сред лица, забъркани с каналджийство. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев на брифинг в Пловдив. Коментарът си той направи, откакто дружно с прокуратурата и ДАНС показаха информация за разрушена от 12 души, пробвала се да изнесе артикули с допустима двойна приложимост

Не стана ясно с какъв брой патрона е погубен сириецът. Все още се правят оперативно-издирвателни мероприятия, като продължава и спомагателният оглед на местопроизшествието.

Жертвата и неговият сателит, който е оживял, са непознати жители, от Сирия. Същите са кандидатствали за придобиване на филантропичен статут в страната. Убийството е осъществено с огнестрелно оръжие, като занапред ще се назначават голям брой експертизи, с цел да се откри типът на оръжието.

Главсекът посочи в умозаключение, че не е посещавал и енергетиците на Автомагистрала " Тракия ". Ще се водят диалози обаче да се освободят трасетата, с цел да не се лимитира правото на хората да пътуват. Живко Коцев се надява на здрав разсъдък измежду миньорите и енергетиците, като те скоро да прекратят митингите си.
 Убиха сириец в кв.
Убиха сириец в кв. " Красна поляна " в София

По непотвърдена информация той е убит с 10 куршума
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР