Тежко престъпление във Варненско. 35-годишен мъж е задържан за убийството

...
Тежко престъпление във Варненско. 35-годишен мъж е задържан за убийството
Коментари Харесай

Ревност стои в основата на тежкото убийство във Варненско

Тежко закононарушение във Варненско. 35-годишен мъж е арестуван за убийството на дамата, с която съжителствал на фамилни начала.

Престъплението е станало в село Ново Оряхово, където двамата са живеели чартърен от две години.

Снимка: btvnovinite.bg

На 31 март мъжът удушава 44-годишната жена, след което заравя тялото ѝв двора. Инсценира изгубването, само че след подаден сигнал от брата на жертвата на 2 април, закононарушението е разкрито за часове.
35-годишен мъж е задържан за убийството на приятелката си във Варненско Мъжът желал да се самоубие, само че опитът му бил предотвратен, оповестяват от прокуратурата
Съседи споделят, че са имали три деца и постоянно са се грижили добре за тях. Признават, че са ставали очевидци на фамилни кавги, само че не и на честа приложимост на алкохол. Престъплението ги е шокирало.
Снимка: btvnovinite.bg
В двора на къщата, населявана от Стоян и убитата, забелязали прясно разровена пръст. От пръста се подавало парче плат, в който предположили, че е била увита жертвата.

Снимка: btvnovinite.bg

Стоян бил открит на 2 април в землянка в гориста околност зад къщата с бутилка киселина, с която желал да се самоубие. Самоубийството му е било предотвратено.

Пред проверяващите мъжът е направил цялостни признания. „ Спомена, че са имали някакво спречкване по отношение на ревнивост от негова и от нейна страна “, добави прокурор Николета Арнаудова.
Снимка: btvnovinite.bg

35-годишният мъж е престъпно проявен и осъждан. Днес Варненският областен съд почете настояването на прокуратурата и остави мъжа за непрекъснато в ареста.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР