Тежко пострадал пешеходец при разклона за село Оризово на магистрала

...
Тежко пострадал пешеходец при разклона за село Оризово на магистрала
Коментари Харесай

Пострадал пешеходец ограничи движението по АМ Тракия

Тежко потърпевш пешеходец при разклона за село Оризово на автомагистрала " Тракия " краткотрайно ограничи придвижването в региона - при 165-ти километър, съобщи Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът е станал към 6:30 часа. Незабавно към мястото на случая са ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ, които са открили гибелта на пресичащия. На мястото на произшествието се прави оглед, обясняват се всички обстоятелства и условия довели до тежкия случай.
 Водач на рейс умря до момента в който кара на автомагистрала Тракия Водач на рейс умря до момента в който кара на автомагистрала " Тракия "
Пътен случай с рейс е станал на автомагистрала " Тракия " довечера. На водача му прилошава и губи ръководството. Превозното средство с...
Заради това придвижването по Автомагистрала " Тракия " при 165 км да е краткотрайно лимитирано и в двете направления. Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица – Пловдив до пътен възел " Пловдив – Изток " и назад.
Карайте деликатно, приканват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР