Тежко криминално престъпление в русенското село Ценово. 70-годишна жена е

...
Тежко криминално престъпление в русенското село Ценово. 70-годишна жена е
Коментари Харесай

Поредно брутално посегателство над възрастна жена в Русе

 Тежко престъпно закононарушение в русенското село Ценово. 70-годишна жена е била бита, изнасилена и ограбена. Полицията и жандармерията бяха блокирали обитаемото място. Извършителят се търси, а хората още нощес се заключиха в домовете си.

Улиците в Ценово тази заран са пусти. В селото има засилено полицейско наличие без жандармерия. 

Според заместник-кмета на общината Ваня Игнатова до този миг в региона е нямало сходни закононарушение " На територията на общината, и в самото село, нямаме регистрирани такива тежки закононарушения. Хората са уплашени и обезпокоени от този нечовечен акт ", разяснява тя пред " Нова ТВ ".

Пострадалата жена също е уплашена и уплашена, само че не е в болница. Игнатова незабавно е подала сигнал до заместник-началника на полицията в Бяла и последвала незабавна реакция. Отговорникът по сигурността в Община Ценово изясни, че засиленото полицейско наличие в селото ще остане до окончателното откриване на случая. В обитаемоте места в общината има построено видеонаблюдение на входно-изходните артерии, централните кръстовища и на местата с заплаха от пътни катастрофи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР