Тежки тайни от миналото преследват певицата Петя Буюклиева, която участва

...
Тежки тайни от миналото преследват певицата Петя Буюклиева, която участва
Коментари Харесай

Обидена, Ванга натирила от дома си Петя Буюклиева

Тежки секрети от предишното преследват певицата Петя Буюклиева, която взе участие в имитаторското шоу „ Като две капки вода ”, научи HotArena. Гласовитата асеновградчанка цели три пъти е правила импровизиран аборт, като последният е бил в напреднала бременност. През 2002 година Петя била напът да сбъдне огромната си фантазия да има щерка, когато тийнейджърка блъснала на пешеходна пътека в Асеновград майка й Венета и старата жена умряла. От напрежението изпълнителката на безконечния шлагер „ Баба ми е съдбовната жена ” изгубила бебето. Уви, повече по този начин и не съумяла да забременее.

„ Петя се отдаде напълно на кариерата си и тази кариера й струваше доста. Тя направи два спонтанни аборта, тъй като отиваше на концертите бременна. Никой не знае каква покруса изживяхме. Втория път се случи в Москва. Трябваше да пее на огромен концерт, всичко беше готово и два дни преди този момент тя помята. Беше извънредно. Лекарите й помогнаха с медикаменти, укрепиха я, само че тя излезе на сцената със сълзи в очите. Пя толкоз трогателно, че всички станаха на крайници да я приветстват. А тя пееше за нероденото ни дете и плачеше. Никой не го разбра това, само че усетиха тъгата в душата й. После брачната половинка ми се изплаши, че няма да имаме деца. Какво ли не правихме, лекари, препоръки, тя беше неутешима. Отиде чак при Ванга, а тя й сподели „ Ке имаш дете, не пердах се! Сопри се, ке родиш ”. Така на 11-та година от брака ни се роди Тони, единственият ни наследник. Но ние тогава имахме единствено цивилен брак, а след ходенето при Ванга сключихме и църковен. Сега Тони е насладата на живота ни ”, признавал е брачният партньор й Тони Георгиев.
След като се венчали в черква, единствено година по-късно Петя забременяла. Тогава се сетила за съвета на Ванга. Пророчицата й споделила да си даде отмора, а тъкмо тогава певицата нямала работа и 3-4 месеца си стояла вкъщи. Именно в този интервал е заченала.

Когато Петя била напът да стане майка за повторно, на 15 октомври 2002 година животът й се сринал. Непълнолетна госпожица на 17 години помела майка й, до момента в който старата жена пресичала на пешеходна пътека. Тийнейджърката нямала шофьорска брошура. Родителката на Петя получила тежка черепно-мозъчна контузия и няколко часа откакто била откарана в болница, умряла.

„ Не можах да видя дребното си момиченце. Отиде си дружно с майка ми и потънах в невероятна пустота ”, признавала е изпълнителката. Седмици наред ридаела и не желала да се храни. Стенела по през целия ден в леглото от безконечна тъга.
От жестоката дупка, в която изпаднала, съумяла да излезе с помощта на мъжа си Тони и сина им. „ Видях по какъв начин Петя се срина на земята. Бащата на отговорното малолетно момиче, направило злополуката, беше авторитетен предприемач в Асеновград. Опитаха се по всякакъв начин да потулят случая, само че Петя сподели: „ Няма да разреша майка ми да се обърне в гроба! Трябва да има отмъщение! ”. Взе нещата в ръце и ги изведе до дъно. Адвокатът ни попита Петя: „ Искаш ли да вкараме момичето за една година в пандиза ”, само че тя не се съгласи – знаеше, че на това момиче му предстоеше да учи в чужбина, искаше единствено истината да спечелва. През този интервал обикаляхме от манастир на манастир и се молихме за покой на душата на майка й. За следващ път Петя откри сили да се изправи в името на нашия наследник, който имаше потребност от нас ”, разкрива мъжът на певицата.

Малко преди гибелта на Ванга през 1996 година Петя решила да посети пророчицата в Рупите, само че петричката Касандра я изгонила. Двете са се виждали 3 пъти, а изпълнителката до през днешния ден не можела да си елементарни, че е закъсняла с година за срещата им и с това я обидила.
За първи път Буюклиева потърсила феномена за помощ през 1992 година Тогава Ванга й споделила, че ще роди, и й заръчала да изпее ария за нея. Едва две години по-късно Петя спазила обещанието си и записала ария, отдадена на гадателката от Рупите. Тогава била втората среща сред двете, когато Ванга благословила звездата и тя фактически се сдобила с дълго чакания наследник. Петя обаче не запомнила на кого дължи щастието си и не завела дребния Тони за благословия при Ванга, както й поръчала пророчицата. Сетила се едвам години по-късно, когато Ванга към този момент била тежко болна и на легло, написа `Уикенд ".

Тогава отишла за трети път в Рупите, само че визитата й не минало добре. Обидената пророчица я изгонила от вкъщи си, а Петя и до ден сегашен не можела да си елементарни, че я е наранила с пренебрежението си. „ Трябваше да намеря време... Обидих я доста и това не ми дава мира ”, споделя Буюклиева.
Драматичните инциденти в живота на надарената изпълнителка траяли и през 2013 година Певицата погребала по-голямата си сестра, която издъхнала на 57 година от белодробна емболия, а мнозина оправдават сприхавия манталитет на Петя с житейските нещастия, които са я сполетели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР