Тежка закана отправи ядосан столичанин. От неговата публикация се разбира,

...
Тежка закана отправи ядосан столичанин. От неговата публикация се разбира,
Коментари Харесай

Потърпевш: Скоро някой ще го отнесе! СНИМКИ

Тежка закана насочи сърдит столичанин. От неговата обява се схваща, че стана въпрод за до болежка прочут проблем - саморазправата с паркирани коли.

Мъжът разгласява кадър на паркирана в " Люлин " 8 кола, която е със спукана гума.

" Много скоро някой в 8-ми ще го отнесе! ", грубо се заканва той.

Други жители споделят, че има и други похищения серщу коли в квартала. Някои са осъмнали с нарязани гуми, на други машини са счупени чистачките. Не липсват и жители от други региони, споделящи своя горчив опит.

" Хора купете си камери за придвижване да установите ", приканва Борис Д.

" Бях на посетители в " Дружба " 1 и имаше някакъв умопобъркан където изкривяваше чистачките о пукаше гуми на колите и го хванаха със камера. Гледам че още веднъж има подобен умопобъркан където пука гуми и нанася вреди по колите, и всичко става когато все спи. Малко е смешно да го кажа, само че в случай че все един постави камера във тях входа или колата си психопатът ще бъде заловен ", прибавя човек.

" Проблема ще се позволи, в случай че се образуват 2-3 патрулни двойки, които да дебнат ", отбелязва Иво Д.

" Аз дебна едни в " Обеля ", разяснява лидер.

" Миналата седмица рязаха гуми и в 5-ти ", споделя столичанин.

" Това не е решение да спукаш гуми или да навредиш на непозната благосъстоятелност. По закона е вандализъм и непосредствено ще го осъдят. Като се хване един или двама, като ги осъдят ще се успокои ситуацията ", отбелязва Николай Д.

За страдание похищенията против паркирани машини е честа процедура, като методите на вандалите са най-различни. От посипване с отпадък, до драскане на боята и рязане на гумите. Често повода е спор за паркоместа.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР