Тежка катастрофа стана късно тази вечер в София на кръстовището

...
Тежка катастрофа стана късно тази вечер в София на кръстовището
Коментари Харесай

Рецидивист с фалшиви номера и полицейски буркан е виновен за смъртта на две жени, полицията го издирва

Тежка злополука стана късно довечера в София на кръстовището на булевардите " Черни връх " и " Арсеналски ". Загинаха две млади дами. Мъж на 52 години, водач на такси, е с травма на главата. Прегледан е, само че е отказал хоспитализация.

Предположенията са, че нощес след 23.00 часа от " Черни връх " се движи черен джип. Той се удря в такси, завърта се и опустошава асансьора на метростанция " Европейски съюз ". Там се случва и съдбовният случай - умират две млади дами. Според пътния специалист Диана Русинова те са се движели по тротоара.

" Знаем кой е лидерът. Той е с голям брой нарушавания. Същият управлявал автомобила с подправени номера. В колата са открити синя лампа и полицейска палка. Автомобилът се води на компания ", изясни началникът на Столичния КАТ Тенчо Тенев.

" Възможно е полицията да популяризира фотографията на мъжа, предизвикал тежката злополука със починали в София, с цел да може той да бъде арестуван от органите на реда по-бързо ", добави той и посочи че причинителят е имал прегрешения като водач.

Младеж, който е бил на мястото на случая, сподели за Българска национална телевизия, че в джипа е имало две момчета, които са избягали. Това удостовери и Диана Русинова.

Джипът е раздвоен на две. Тази заран беше изтеглена таксиметровата кола. Едната от колите се е врязала във входа на метростанция " Европейски съюз " до комерсиалния център покрай хотел " Хемус " и съвсем е разрушила спирката.

Снощи беше обявено, че злополуката е сред три автомобила и един моторист, само че съгласно служителите на реда на място са се сблъскали единствено джипа и таксито. Според Русинова е имало гонка сред автомобил и мотоциклет. Мотоциклетът стопира на червен светофар, джипът продължава и се удря в завиващото на зелено такси. Джипът удря две пешеходки, които са били на тротоара.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР