Тежка катастрофа ограничава движението по пътя Враца-Оряхово, видя само BulNews.bg.

...
Тежка катастрофа ограничава движението по пътя Враца-Оряхово, видя само BulNews.bg.
Коментари Харесай

От последните минути: Тежка катастрофа с три коли затвори пътя Враца-Оряхово /снимки/

Тежка злополука лимитира придвижването по пътя Враца-Оряхово, видя единствено BulNews.bg. Жена с „ Фолксваген Голф “ се е натресла поредно в две коли.
Инцидентът е станал преди минути на входа на село Борован. „ Голф “-ът, в който пътували две дами, е идвал откъм Враца. По незнайни все още аргументи шофьорката изгубила надзор над кормилото и навлязла в лентата за насрещно придвижване. Тя се забила в движещата се в срещуположна посока „ Форд Фиеста “, след което и в идващия зад нея джип „ Тойота Ландкрузер “.
Щетите по колите са доста огромни. Цялата предна част на „ Голф “-а е смазана и е цяло знамение, че пътничките в него са се разминали без пострадвания. Във „ Форд “-а също имало две дами, които се оплакват от болки в гърдите. В джипа пък пътували трима възрастни и три деца, които са невредими.
На местопроизшествието е идвал екип на незабавна помощ. Лекарите обаче единствено прегледали на място пасажерите, след което си отпътували.
В момента придвижването по натоварения път, по който минава трафика за ферибота Оряхово-Бекет и за АЕЦ „ Козлодуй “, е затруднено. Полицаи контролират колите, до момента в който бъдат изяснени аргументите за тежката злополука.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР