Тежка катастрофа има на входа на Враца, предава агенция BulNews.

...
Тежка катастрофа има на входа на Враца, предава агенция BulNews.
Коментари Харесай

От последните минути! Тежко верижно меле на входа на Враца, има пострадали

Тежка злополука има на входа на Враца, предава организация BulNews. Пътният случай е станал преди минути, на Оряховско шосе, край бензиностанция „ Лукойл “.

Такси „ Дачия Сандеро “, ръководено от към 60-годишен мъж, се забило в задната част на джип „ Хонда “. Вторият автомобил отскочил и се блъснал в „ Рено Сценик “. И трите аварирали возила са с врачански регистрационни номера.

В жълтата кола се возили две дами, които са откарани от инцидентно преминаващи коли към болничното заведение. Пристигналата на място кола за спешна помощ е транспортирала към Спешното лидера на таксито. Цяло знамение е, че на този стадий няма жертви. В момента и тримата потърпевши са в Спешния център, като към този момент няма информация за тяхното положение. Вследствие на зверския удар предната част на таксито и задната на джипа са изцяло смачкани. От двете страни на таксито има кървави следи, а предното му стъкло е счупено на две места, което значи, че раните са в региона на главата и положението на потърпевшите е съществено. На този стадий е мистерия за какво водачът на жълтата кола се е блъснал в сектор, където има две ленти за придвижване в една посока.
В момента на мястото на злополуката има патрул на „ Пътна полиция “ който работи по документирането на случая.

Пътуващите по Оряховско шосе, в посока Враца, да се движат с нараснало внимание, защото дясната лента е заета от смачканите коли, а по асфалта има доста разпилени елементи от тях.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР