Тежка катастрофа е станала на оживено кръстовище във Враца, видя

...
Тежка катастрофа е станала на оживено кръстовище във Враца, видя
Коментари Харесай

От последните минути: Дядо не спря на Стоп и бе пометен от кола във Враца /снимки/

Тежка злополука е станала на оживено кръстовище във Враца, видя първо BulNews.bg. Две коли са се блъснали в региона на някогашния ресторант „ Ахат “.
Инцидентът е станал преди минути на кръстовището сред улиците „ Екзарх Йосиф “ и „ Ген. Леонов “. Възрастно семейство идвало откъм учебно заведение „ Христо Ботев “ със остаряло „ Ауди “. На пресечката с основния път дядото не спрял на знак „ Стоп “, а непосредствено траял напряко към площад „ Левски “ с висока скорост.
В този миг откъм светофарите на „ Космос “ към пожарната се движел лек автомобил „ Пежо “, в който се возели група младежи. Шофьорът не съумял да избегне удара и натресъл колата в профил. От жестокия конфликт „ Ауди “-то се завъртяло и било запратено на тротоара пред жилищен блок.
За благополучие случаят се разминал без потърпевши хора. Нанесени са обаче съществени материални вреди и по двете коли. „ Ауди "-то е с провали в лявата част, а „ Пежо “-то – със смазана предна част.
Преминаването в региона е затруднено. Едната кола е на средата на кръстовището, а по пътното платно има разпилени чаркове. На местопроизшествието към момента не са пристигнали екипи на полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР