Тежка катастрофа е станала късно снощи на пътя с. Ковачевец

...
Тежка катастрофа е станала късно снощи на пътя с. Ковачевец
Коментари Харесай

Трима загинали при катастрофа край Търговище

Тежка злополука е станала късно нощес на пътя с. Ковачевец - град Попово. Загинали са трима души, а други двама са потърпевши.

Произшествието зародило към 20:00 часа на 21 март 2023 година , като аргументите се обясняват. Според първичната информация, при излизане на товарен автомобил от крайпътна отбивка се е стигнало до конфликт с лек автомобил, движещ се в същата посока.

На място са починали трима души - две дами на възраст 24 година и 70 година и мъж на 45 година Тежко потърпевша е 21-годишна жена, която е настанена в болнично заведение с действителна заплаха за живота.

Водачът на лекия автомобил (25 г.) е получил фрактури на двете ръце. Леко са потърпевши и лидерът на камиона (66 г.) и неговият сателит (57 г.).
 България и Румъния остават отпред в Европейски Съюз по жертви на пътя
България и Румъния остават отпред в Европейски Съюз по жертви на пътя

Тревожно порастват жертвите велосипедисти

Направените проби за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на двамата водачи са негативни. По-младият мъж е недееспособен лидер, а лидерът на товарния автомобил е професионален водач .

Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска и авто-техническа експертизи, разпитват се очевидци на случая. Работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до съдбовния случай продължава под управлението и надзора на Окръжна - прокуратура - Търговище. формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР