Тежка е телевизионната съдба на предаването Комиците, което за пореден

...
Тежка е телевизионната съдба на предаването Комиците, което за пореден
Коментари Харесай

Любо Нейков нямало как да плаща заплати на Комиците

 Тежка е телевизионната орис на предаването " Комиците ", което за следващ път изпадна от ефира на " бТВ ". Актьорите от занимателното шоу са освободени от задължения и се водят безработни.

Шефът на продукцията Любо Нейков нямало по какъв начин да им заплаща заплати, защото било невероятно да си избие инвестицията. Телевизията му секнала кранчето, а участия, каквито " Комиците " правеха из цялата страна, не било допустимо да се организират поради спешната конюнктура.

Така Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов и другите обичани артисти от колектива на шоуто останали без пари. Повечето от тях обичайно имат задължения и в театрите, само че сега няма по какъв начин да играят. На процедура приходите, които получавали от няколко страни, секнали внезапно. Единствено Любо Нейков продължавал да е финансово подсигурен. Освен продуцентския бизнес и изявите на театралната сцена комикът върти и компания за недвижими парцели, в която още веднъж са ортаци с неговия другар и съучастник Евтим Милошев. За момента бизнесът с продажбата на жилища не е измежду засегнатите и Любо бил спокоен, че ще продължи да изкарва пари, без да затъва в задължения.

От години в актьорските среди се приказва, че Нейков е измежду най-имотните в сектора и разполага с повече от 5 жилището в София, които отдавал чартърен за офиси на разнообразни компании. От наемите получавал по няколко хилядарки чисти пари всеки месец, които му били предостатъчни да си живее пищно и щастливо, без да си мърда пръста.

Въпреки че е доста по-напред във финансов проект от сътрудниците си и води живот като на предприемач, Любо не се е възгордял около благосъстоянието си и продължава да бъде съчувствен. Той до последно помагаше със сметките на Стоянка Мутафова и Вълчо Камарашев, които ни напуснаха в границите на година.

В момента Нейков ужасно се тревожел за всичките си подчинени от " Комиците " и ги уверявал, че ще откри метод предаването още веднъж да се върне на екран, написа още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР