Тежък удар и компромис от страна на ГЕРБ. БСП намери

...
Тежък удар и компромис от страна на ГЕРБ. БСП намери
Коментари Харесай

ДБГ: БСП намери цаката на Борисов, Радев да свика КСНС с десните за избори

Тежък удар и компромис от страна на ГЕРБ. Българска социалистическа партия откри цаката на Борисов. Изходът от парламентарната рецесия, в която Борисов и Нинова вкараха страната е единствено един – дата за предварителни парламентарни избори. 

Президентът Румен Радев да свика КСНС, на който да бъдe поканена извънпарламентарната съпротива, с цел да се откри вид за положително показване по време на председателството на Съвета на Европейският съюз и да се даде дата за предварителни избори, се споделя в позиция на Движение България на жителите.

Призоваваме партиите от демократичната общественост да спрат със сепаратизма и да стартират конструктивен диалог за общо явяване на изборите. Всеки ден се вижда, че отсъствието на демократичната общественост от Народното събрание е деградивната за страната, пишат още от партията с водач Димитър Делчев. 

По думите им " не трябва да се позволява повторно грешката, която остави страната в ръцете на партии, отлагащи нужните за страната промени и спиращи европейското развиване на България ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР