Тежък случай на домашно насилие в Бобов дол. Случаят е

...
Тежък случай на домашно насилие в Бобов дол. Случаят е
Коментари Харесай

Поредна жестокост: Майката на мъжа, пребил жена си в Бобов дол твърди, че е бил провокиран

Тежък случай на домашно принуждение в Бобов дол. Случаят е сниман от 13-годишно момиче, станало очевидец на жестокия побой, който татко му нанася над неговата майка. Видеото беше качено и в групи в обществени мрежи от майката на жертвата, поради което стартира и следствие от прокуратурата и полицията в Кюстендил.

Тежки удари, боричкане в стената и крясъци за помощ. Това се вижда на видеото качено в обществените мрежи от майката на пребитата жена. Случаят е от неделя и е сниман от 13-годишното дете. Потърсихме за коментар дамата жертва на насилието във въпросния видеоклип. Тя обаче отхвърли.

Коментар отхвърли и нейната майка, споделила видеото в обществените мрежи. Пред камерата ни обаче съседи на фамилията в Бобов дол, описаха, че сред тях постоянно имало кавги.

По думите на майката на побойника обаче, синът ѝ е бил предизвикан от жена си.

" Посегнала му е с нож, за този случай знаем. И майката е предиздвикала дъщерята да снима, обаче не е снимала по какъв начин взима ножа и върви към него да го убива ", споделя Стефка Гущерова – майка на мъжа, направил побоя.



В следобедните часове през днешния ден мъжът беше арестуван в София, където се е укривал. Полицията и Районната прокуратура в Кюстендил обаче са се самосезирали след каченото видео и медийните изявления, защото тъжба и все още няма. Разпитани са единствено майката, тъщата и детето на причинителя. А преди този случай е имало подаден и отдръпнат един сигнал за домашно принуждение в фамилията.

" През 2019 година брачната половинка му е подала едно само заявление към РПУ – Бобов дол, което по нейно гледище е предписан отвод да се образува досъдебно произвеждане ", сподели Крум Крумов – представител на Районна прокуратура – Кюстендил.

Детето е споделило, че то е направило клипа и без знанието на майка си и татко си, а след това бащата е прекратил побоя и е излязъл от стаята, сподели Албена Разсолкова – Ръководител на Районна прокуратура – Кюстендил;.

" Майката е разпитана, разпитано е и детето, тъй че за момента нямаме данни да се извеждат децата от фамилията ".

От прокуратурата в Кюстендил регистрират сериозен растеж на сигналите за домашно принуждение и заканите за такива. Само за последните 3 дни се водят следствия за още два случая за принуждение и закани.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР