Тежък метеорологичен фронт, наречен Барбара, удари Гърция с температури под

...
Тежък метеорологичен фронт, наречен Барбара, удари Гърция с температури под
Коментари Харесай

Студен фронт носи сняг в Гърция

Тежък метеорологичен фронт, наименуван Барбара, удари Гърция с температури под нулата и снеговалеж в доста елементи на страната, в това число столицата Атина, където емблематичният Акропол е затрупан с тънка снежна пелена, оповестява електронното издание на в. „ “.

В понеделник беше публикуван незабавен сигнал 112 до жителите на по-широкия регион на Атина, като ги предизвести да заобикалят несъществени придвижвания, до момента в който учебните заведения минаха единствено към онлайн класове.

Полицията затвори националната автомагистрала Атина-Ламия в двете направления от моста Калифтаки до Ойнофита, северно от Атина, заради снежните условия. Обилен снеговалеж също затрудни придвижването в планините Парнита, Пендели и Химетус в покрайнините на столицата.

Веригите за сняг са наложителни за колите.

Пътниците, пътуващи до интернационалното летище в Атина с метрото, би трябвало да слязат на метростанция Doukissis Plakentias в северната част на Атина, последната спирка на линия 3, и да се трансферират на крайградски железопътен трен (Proastiakos).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР