Тежък инцидент е станал в затвора в град Бургас. Лишен

...
Тежък инцидент е станал в затвора в град Бургас. Лишен
Коментари Харесай

Затворник почина след сбиване в затвора в Бургас

Тежък случай е станал в пандиза в град Бургас. Лишен от независимост е умрял след сборичкване в пандиза през днешния ден към 11:00 часа, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на МВР-Бургас.

Сбиването е станало в корпуса на пандиза сред двама мъже на 30 и 66 години, изтърпяващи наказванията си “лишаване от независимост ”. Те са били разтървани от дежурни надзиратели. По-възрастният е паднал на земята. Дошлият на място доктор е установил гибелта му. 

Извършва се първичен оглед от чиновници на отдел “Криминална полиция ” и отдел “Разследване ” при ОД на Министерство на вътрешните работи. Тялото на 66-годишния мъж е откарано в поделение “Съдебна медицина ” към УМБАЛ Бургас.

Към момента не може да се удостовери причинно-следствена връзка сред спречкването и настъпилата гибел. Ще бъдат изчакани данните от идната аутопсия, които по неоспорим метод да дефинират повода за загубата на витални индикатори у 66-годишния лишен от независимост, обясниха от полицията.

Министърът на правораздаването Атанас Славов е разпоредил инспекция на случая, при който почина пандизчия в Бургас, съобщиха от правосъдното министерство.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР