Технологията все по-често ще показва своята практичност.В последните няколко години

...
Технологията все по-често ще показва своята практичност.В последните няколко години
Коментари Харесай

TeamViewer навлиза на полето на добавената реалност с Pilot

Технологията все по-често ще демонстрира своята деловитост.
В последните няколко години се заприказва много по-сериозно за виртуалната и добавената действителност, най-много около появяването на VR шлемовете. Макар и постоянно събирани под един знаменател, двете технологии са кардинално разнообразни. Докато виртуалната действителност да се възприема към момента за нишова технология и нещо по-скоро екзотично, то AR революцията се случва. И не става дума единствено за Pokemon Go. Допълнената действителност влезе освен в очилата, като тези на Vuzix или Гугъл, само че и с триумф към този момент се употребява в смарт телефони и таблети, а спектъра от действия включват търговията на дребно, модата, архитектурата, услугите, ремонтните действия и рекламата.

Технологията ще получи още по-добро уголемение с включването ѝ в Team Viewer, известния програмен продукт за отдалечена компютърна помощ на едноименната немска компания.

Следващата версия на програмата, под номер 14 ще включва, наред с редица други промени и усъвършенствания, и поддържка за добавена действителност чрез TeamViewer Pilot.

„Чрез TeamViewer Pilot, ние излизаме отвън границите на осведомителните технологии, доставяйки благоприятни условия за отдалечена помощ и образование за всяка промишленост и сценарий“, споделят от компанията в особено изказване за пресата.

С добавената поддръжка на допълнена действителност, освен TeamViewer минава на кардинално нов стадий от развиването си като програмен продукт, само че и технологията ще получи опцията да се приближи по-близо до масите. Със своите повече от 1.7 милиарда съоръжения и 20 милиона устройства онлайн във всеки един миг, технологията получава изключителна опция да навлезе всеобщо.

TeamViewer Pilot към този момент е наличен за потребителите, само че услугата не звучи изключително налична за всеобща приложимост към момента със своята месечна такса за прилагане от €27.90.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР