Технологии Samsung Galaxy Note10 дефинира представите за мощ Най-мощният модел

...
Технологии Samsung Galaxy Note10 дефинира представите за мощ Най-мощният модел
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note10 дефинира представите за мощ

Технологии Samsung Galaxy Note10 дефинира визиите за мощност Най-мощният модел от гамата Note до момента предлага голям набор от функционалности и технологии за всяка обстановка 27 септември 2019, 14:03  Samsung Galaxy Note10 дефинира визиите за мощност Източник: Samsung
одини наред хората чакат от смарт телефоните им да могат да конкурират настолните компютри във връзка с опциите за работа, които оферират. Новият Samsung Galaxy Note10 демонстрира, че това към този момент е тъкмо по този начин.

Note10 е най-мощният модел от гамата до момента и има една цел – да може всичко. Успява ли? Нека да разберем като разгледаме телефона в елементи.

Samsung Note10 идва в две версии и без жак за слушалки

Ако има една дума, която ще се среща постоянно, то това е „ още “, нормално последвана от „ повече “. Note10 предлага „ още повече “ от всичко във всеки аспект.

Дизайнът

Note10 желае да е всичко за всеки и по тази причина предлага доста. Включително и многообразие в избора. За пръв път се оферират две версии – мощният 6,3-инчов Note10 и още по-мощният 6,8-инчов Note10+.

Телефоните имат Инфинити-O Dynamic AMOLED екран с резолюция надлежно 2280х1080 и 3040х1440. И двата са сертифицирани за HDR10+ за динамично и реалистично обрисуване на тоновете.
 Samsung Galaxy Note10
Дисплеите са усъвършенствани за оптимално качество на видеото като че ли потребителят има портативен киносалон. Освен това екранът е изработен по този начин, че да понижава умората за очите вечер, без да изкривява цветовете, редуцирайки синята светлина.

Корпусът е железен и стъклен с рейтинг IP68 за водо- и прахоустойчивост. Дизайнът е още по-елегантен, а цветовете на корпуса са въодушевени по този начин, че се възползват от светлината и да наподобяват атрактивно, отразявайки най-различни нюанси от околната среда.

Хардуерът

Note10 има най-модерния хардуер, с цел да не може да се затрудни с нищо. Телефонът употребява 8-ядрен процесор, създаден по новата 7nm технология. Той се предлага с 8GB RAM за общоприетия Note10 и с 12GB RAM за Note10+. Вградената памет е 256GB за първия модел, като за по-голямата версия може да бъде и 512GB.

Подобреният Galaxy Fold е подготвен и излиза през септември

Note10 може да употребява мощта си интелигентно. Той се оправя по-добре с мултитаскинга и научава кои са най-често употребяваните приложения, с помощта на вградения изкуствен интелект Тях зарежда авансово, с цел да започват още по-бързо.
 Samsung Galaxy Note10+
Моделът е изключително подобаващ за игри. Хадруерът е създаден по този начин, че да се оправя и с най-тежките игри благодарение на изкуствен интелект и невронен процесорен модул. Корпусът на телефона е усъвършенстван да устоя на увеличеното натоварване и да обезпечава задоволително изстудяване на съставените елементи.

Мощният хардуер може да се употребява и за сериозна работливост с най-различни приложения и да обработва видео, изображения и други Note10 серията разполага и с поддръжка на платформата Samsung DeX. Чрез нея телефонът може да се свърже с екран и да се употребява като самобитен сурогат на настолен компютър, показвайки огледално изображение на екрана, позволявайки всички известия, получавани на телефона да са забележими и налични на монитора.

Към хардуера не би трябвало да се пропуща и озвучението. Note10 ще се хареса и на феновете на музиката. Стереоговорителите са с Dolby Atmos за още по-добро качество както за музика, по този начин и за видео и игри.

Софтуерът

Към мощния хардуер би трябвало да има и отговарящ програмен продукт. Note10 разполага точно с това, с цел да предложи още повече благоприятни условия на своя собственик.

Note10 употребява Android 9.0, като към него е прибавен One UI на Samsung дружно с огромен брой спомагателни функционалности и приложения на компанията. Сред тях много се отличават опциите на писалката S Pen. Тя има нов дизайн и благоприятни условия, с цел да се извлечеоще повече продуктивност.
 Samsung Galaxy Note10+
S Pen разрешава правенето на мемоари и конвертирането им незабавно в цифров текст и запаметяване в разнообразни формати, включителнов Microsoft Word. S Pen предлага и нови Air actions, т.е. благоприятни условия да се ръководят някои функционалности на Note10 посредством жестове с S Pen. Тази функционалност към този момент е налична и за трети лица, т.е. основателите на други приложения ще могат да се възползват от нея и да оферират такива жестове за личните си разработки.

Друга потребна функционалност на Note10 е опцията за непосредствено свързване с Windows 10. Чрез един клик потребителят може да свърже телефона си с компютъра и да вижда на десктопа на Windows вести от приложения, да изпраща и получава известия и други Функцията е вградена в самия Note10 и не се постанова спомагателен програмен продукт за телефона.

Note10 разполага и с функционалност за запис на протичащото се на екрана. При това към него може да се добави и запис от камерата, да се прибавят образни детайли и мнения посредством S Pen и други Това разрешава на хората да основават най-различни клипове и да ги споделят в интернет, както и да записват геймплей от игрите.

Телефонът обръща внимание и на технологии като добавена действителност (AR). Има и функционалност за AR Doodle за изобразяване на виртуални изображения посредством S Pen.

Камерите

Note10 изпъква и с доста мощни камери. Основната камера е тройна, като има един 12МР датчик с широкоъгълен обектив, един 16МР датчик с ултраширокоъгълен обектив и още един 12МР камера, която е с телефото нарастване. При Note10+ има и четвърта, DepthVision камера за придаване на спомагателна дълбочина при снимане на креативен фрагменти.
 Samsung Galaxy Note10
Софтуерът може да разпознава обекти и подиуми, да предлага оптимални настройки и даже да открива недостатъци, които да бъдат отстранени. Note10+ се възползва и от 3D Scanner технология, която може да сканира обекти и да ги трансформира в 3D модели. На разположение е и нощен режим, в това число за селфита с предната камера. Тук е и технологията Bixby Vision.

Note10 обръща огромно внимание и на видеото. Функцията за фокусиране работи в действително време и за запис на видео, като разрешава избор сред четири боке резултата. Технологията Zoom-in Mic разрешава ударение на записа на аудио върху определения източник, да вземем за пример говорещия пред камерата и понижава фоновия звук. А системата Super Steady обезпечава стабилизация на изображението даже и при 2-кратно оптично нарастване или Hyperlapse режим.

Телефонът има и още по-добър редактор на видеоклипове, който може да се употребява и със S Pen. Това дава още повече благоприятни условия за професионално редактиране и обработка на видео. Има и нови функционалности на S Pen в Adobe Rush.

И още..

Да, Note10 още не е завършил с опциите си. С толкоз доста технологии и мощен хардуер, батерията е много значима. Note10 има батерия с потенциал 3500mAh, до момента в който тази на Note10+ е 4300mAh. И двата модела поддържат Super Fast Charging 2.0 за доста бързо презареждане посредством вграденото зарядно. Note10+ може да бъде зареден единствено за половин час посредством 45W зарядно, което се предлага настрана и за 60 минути с включеното в комплекта 25W зарядно.

Samsung показа отвесен тв приемник

Телефоните поддържат и Fast Wireless Charging 2.0, с цел да могат да се зареждат бързо и по безжичен път. Смартфонът има и функционалността Wireless PowerShare. Чрез нея самият той може безжично да зарежда други устройства, поддържащи технологията Qi. Например безжичните слушалки Galaxy Buds и даже различен телефон.

Note10 се грижи и за сигурността на данните на потребителя. Платформата Samsung Knox е налична и обезпечава цялостна отбрана на данните. На разположение са и вграден в екрана ултразвуков датчик за пръстов отпечатък и система за отключване на телефона посредством лицево различаване.

Samsung приготвя втори сгъваем смарт телефон

Асистентът Bixby може да се употребява както за гласови команди, по този начин и за възстановяване на работата с телефона. Bixby Vision може да се употребява в няколко режима за още по-голяма интерактивност.

Note10 може да се употребява с най-бързите LTE мрежи сега и да обезпечава допустимо най-хубавите скорости. Освен това и двата модела на Note10 имат версии с 5G модул, с цел да може потребителят да е изцяло подготвен за най-новите технологии и да се любува на още повече скорост, когато те станат налични.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Samsung смарт телефон мобилен телефон Note10 .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Национален осигурителен институт няма да поема първите три дни от болничните  1 Пътуваме най-вече до Гърция и Турция  1 Кога се обезпечавам на повече от едно съображение?  1 Теглим по-евтини заеми --> Пaрите ни  Национален осигурителен институт няма да поема първите три дни от болничните Национален осигурителен институт няма да поема първите три дни от болничните  Пътуваме най-вече до Гърция и Турция Пътуваме най-вече до Гърция и Турция  Кога се обезпечавам на повече от едно съображение? Кога се обезпечавам на повече от едно съображение?  Теглим по-евтини заеми Теглим по-евтини заеми Не пропускай  Разказ от Истанбул: Страх от нов пагубен трус Разказ от Истанбул: Страх от нов пагубен трус  Южна Корея ни предложи IT съдействие Южна Корея ни предложи IT съдействие  <br> показа сладко видео с дъщеричката си <br>
показа сладко видео с дъщеричката си
 <br> Певицата, която отслабна с (СНИМКА) <br>
Певицата, която отслабна с (СНИМКА)
Последни  Samsung Galaxy Note10 Samsung Galaxy Note10 дефинира визиите за мощност  Ема Хопкинс Посланикът на Англия за Брекзит и банкрута на...  Епископската базилика на Филипопол бе показана Епископската базилика на Филипопол бе показана  <p><strong>&bdquo;И в мирен захлас чака тя&hellip;&ldquo;</strong>: Иван Лазаров и българското изкуство от предишния век</p> „ И в мирен захлас чака тя… “: Иван...  Кои са участниците в Акселератора на ПРОМЯНАТА 2019 Кои са участниците в Акселератора на ПРОМЯНАТА 2019  <p>Факти за <strong>рожденика Гугъл</strong>, които не знаете&nbsp;</p> Факти за рожденика Google, които не знаете  Пожар в Пожар в " Дунарит ", евакуация поради заплаха от гърмеж  Старт на предизборната акция, гласоподаваха смяна за дребните обитаеми места Старт на предизборната акция, гласоподаваха смяна за...  Селин Дион Селин Дион отговори на всички, критикуващи тялото ѝ  <p><span style= Енрике Иглесиас показа сладко видео с дъщеричката си  <p><strong>Звездни двойки,</strong> за които разликата във възрастта не е от значение</p> Звездни двойки, за които разликата във възрастта не е...  За първи път мъж против жена в „ Игри на волята “ За първи път мъж против жена в „ Игри на волята “  <p>Най-добрите фотоси за <strong>проблемите на околната среда</strong></p> Най-добрите фотоси за проблемите на околната среда  <p>Откриха <span style= Откриха гигантска планета, обикаляща към алено...  Разказ от Истанбул: Страх от нов пагубен трус Разказ от Истанбул: Страх от нов пагубен трус  Южна Корея ни предложи IT съдействие Южна Корея ни предложи IT съдействие  Ина Николова и Весела Данчева Голямата полезност, която имаме е животът ни. А той се...  Дъждовете стопират, идват високи градуси Дъждовете стопират, идват високи градуси  Двойнственият живот на шпионина Ким Филби Двойнственият живот на шпионина Ким Филби  Жертви и ранени в Истанбул, над 100 труса, оповестена е паника Жертви и ранени в Истанбул, над 100 труса, оповестена е... Всичко от през днешния ден Виц на деня Катаджия стопира чисто ново порше и споделя на лидера: - Направихте нарушаване и би трябвало да платите санкцията! - Нямам пари, заплатата ми е 200 лв......… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Германската пенсионерка, която сбъдна Германската пенсионерка, която сбъдна " българската си фантазия "  Грета Тунберг: Хората страдат, умират, екосистеми се разрушават  Пациент на кардиолога с 57 хиляди лева заплата: Трябва да бъде наказан  Вижте неписаната история на България в фотоси  Честваме 111 години самостоятелна България  Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години Водещи вести  Жертви и ранени в Истанбул, над 100 труса, оповестена е паника Жертви и ранени в Истанбул, над 100 труса, оповестена е паника  Старт на предизборната акция, гласоподаваха смяна за дребните обитаеми места Старт на предизборната акция, гласоподаваха смяна за дребните обитаеми места  Дъждовете стопират, идват високи градуси Дъждовете стопират, идват високи градуси  Ина Николова и Весела Данчева " Голямата полезност, която имаме е животът ни. А той се движи напред "  Оливия Нютън-Джон Оливия Нютън-Джон - 41 години след " Брилянтин " (СНИМКИ)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР