Технологии Новият Huawei Mate 30 ще използва неофициален Android Новият

...
Технологии Новият Huawei Mate 30 ще използва неофициален Android Новият
Коментари Харесай

Новият Huawei Mate 30 ще използва неофициален Android

Технологии Новият Huawei Mate 30 ще употребява всекидневен Android Новият флагман на китайската компания ще предлага мощен хардуер, само че без услугите на Гугъл  Мартин Дешев 19 септември 2019, 17:23  Новият Huawei Mate 30 ще употребява всекидневен Android Източник: Huawei
Huawei показа публично новия си флагман при смарт телефоните - Mate 30. Телефонът ще се предлага в няколко версии с леки разлики посред им. Общото е, че няма да оферират услугите на Гугъл. Поне не публично.

Вместо това Huawei Mate 30 ще разчита на така наречен Android Open Source Project (AOSP). Това е свободно разпространяваща се версия на Android, която употребява огромна част от главните функционалности и технологии на платформата. Основната разлика е, че не предлага услугите и приложенията на Гугъл.

Вместо тях Huawei има личен магазин с приложения, огромна част от тях са идентични с тези в Гугъл Play Store. За в този момент не наподобява да има метод да се конфигурират услугите на Гугъл, най-малко не по формален път.

Както постоянно, върху Android ще работи и личният интерфейс EMUI на Huawei. Той идва и с спомагателните функционалности и услуги на Huawei. Една от тях е ръководството с жестове от разстояние. Потребителят може да ръководи разнообразни функционалности на телефона без да го допира. Полезно, когато готви да вземем за пример и не желае да изцапа екрана.

Отвъд софтуерните провокации, Mate 30 ще опита да притегли внимание с много мощен хардуер. Телефонът ще се предлага в две съществени версии - Mate 30 и Mate 30 Pro.



Mate 30 има огромен 6,2-инчов екран с резолюция FHD+ и разрез в горната част за камерата, която е 24МР. Дисплеят се простира по предния панел съвсем до ръбовете му. Камерата е тройна, като датчиците са 40МР, 16МР и 8МР с лазерен автофокус. Камерите са усъвършенствани за разнообразни обстановки и надлежно доста сензитивна, с широкоъгълен обектив и с 3-кратно нарастване. Телефонът разполага с батерия с потенциал 4200mAh и опция за безжично презареждане.

Mate 30 Pro има 6,53-инчов екран с резолюция 2400x1176. Той също има разрез в горната част, който е по-голям поради множеството датчици и предната камера, която е 32МР, както и втората камера за лицево различаване и 3D дълбочина. Дисплеят е закривен по двата странични ръба на корпуса. Самият корпус е водоустойчив с рейтинг IP68. Както и другият модел, Mate 30 Pro разполага с 8GB RAM и процесор Kirin 990. И двата телефона са оборудвани и с вграден в екрана датчик за пръстови отпечатъци.

Mate 30 Pro има и четворна камера на гърба. Два от датчиците са по 40МР надлежно със широкоъгълен и суперширокоъгълен обектив. Първият е и с оптична стабилизация. Третата камера е 8МР с оптична стабилизация и 3-кратно нарастване. Последният датчик е Time-of-Flight камера.

Очаквано, камерите ще притеглят главната част от вниманието. Mate 30 Pro може да снима 4К видео, като има и система за стабилизация на изображението. Основната камера може да снима и високоскоростно видео с резолюция 720р със 7680 кад/сек. Има и режим за снимане на Full HD видео с 960 кад/сек. Камерите имат голямо многообразие от функционалности, разнообразни режими, различаване на подиуми и обекти и други Нощният режим е на разположение, както и интелигентен филтър, изкуствен интелект и даже гласови команди.

Mate 30 Pro има батерия с потенциал 4500mAh, като може да се зарежда и безжично и може да се употребява за безжично презареждане на други устройства. Вградената памет на телефона е 128GB или 256GB.

Huawei ще предложи и Mate 30 RS Porsche Design. Функциите и хардуерът са като на Mate 30 Pro, само че дизайнът е на Porsche, като е много характерен.

Mate 30 ще коства 799 евро, а Mate 30 Pro - 1099 евро. Mate 30 Pro с 5G - 1199 евро. Mate 30 Pro RS ще е 2095 евро, само че с 12GB RAM. Компанията обаче не разгласи по кое време стартират продажбите и в кои страни.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Мартин Дешев Huawei смарт телефон мобилен телефон Android Гугъл Mate 30 .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Богатите стават по-бедни  1 Какво е бъдещето на родните плодове и зеленчуци  1 Само 10-15% от отпадъците се употребяват като запас в стопанската система  1 Такси и комисионни при заем - защо да внимаваме --> Пaрите ни  Богатите стават по-бедни Богатите стават по-бедни  Какво е бъдещето на родните плодове и зеленчуци Какво е бъдещето на родните плодове и зеленчуци  Само 10-15% от отпадъците се употребяват като запас в стопанската система Само 10-15% от отпадъците се употребяват като запас в стопанската система  Такси и комисионни при заем - защо да внимаваме Такси и комисионни при заем - защо да внимаваме Не пропускай  Стефан Данаилов излезе от болница, вести за положението му Стефан Данаилов излезе от болница, вести за положението му  <br> <strong> Джъстин Трюдо </strong> се извини за <strong> спорна </strong> фотография <br>
Джъстин Трюдо се извини за спорна фотография
 <br> <strong> Неразпознаваем: Никълъс Кейдж </strong> с нова визия (СНИМКИ) <br>
Неразпознаваем: Никълъс Кейдж с нова визия (СНИМКИ)
 <br> След аборта, <strong> Хилария Болдуин </strong> е <strong> бременна </strong> за пети път <br>
След аборта, Хилария Болдуин е бременна за пети път
Последни  Година затвор за мъж, тормозил жена си Година затвор за мъж, тормозил жена си  Huawei Mate 30 Pro Новият Huawei Mate 30 ще употребява всекидневен Android  Динозаври в мола
Създадено за Sofia Ring Mall
Динозаври в мола  Джок Полфрийман Съдът пусна предварително килъра Джок Полфрийман  При какви условия работят планинските ни спасители При какви условия работят планинските ни спасители  Съвет за електронни медии сезира прокуратурата за БНР, желаят оставки Съвет за електронни медии сезира прокуратурата за БНР, желаят оставки  Джавад Зариф Иран насочи закани, ще има ли война  <p><strong>Как</strong> да насърчим детето&nbsp;да чете</p> Как да насърчим детето да чете  Разтърсваща всеотдайност в премиерния сериал „ Дъщеря ми “ Разтърсваща всеотдайност в премиерния сериал „ Дъщеря ми “  <p>Лош резултат за България в Европейския парламент</p> Лош резултат за България в Европейския парламент  Лаура Кьовеши е утвърдена за основен прокурор на Европейски Съюз Лаура Кьовеши е утвърдена за основен прокурор на Европейски Съюз  Автобус удари спрени коли Автобус удари спрени коли  <p>Хиляди потеглят на път, ще има ли тапи на ГКПП-та</p> Хиляди потеглят на път, ще има ли тапи на ГКПП-та  <p>Вечер на добродетелите в поддръжка на пълноценното развиване в семейство на най-малките деца&nbsp;</p> Вечер на добродетелите в поддръжка на пълноценното...  Жени Калканджиева Жени Калканджиева приготвя особено ревю (ВИДЕО)  <p>Майстори измамници дебнат в сезона на ремонтите</p> Майстори измамници дебнат в сезона на ремонтите  Взривиха колата на асистент на ЧСИ Взривиха колата на асистент на ЧСИ  <p>Кои <span style= Кои сериали гледа кралското семейство?  Паея с морски блага Коя е най-вкусната храна, създавана в миналото  <p>Борба с експанзията в учебно заведение &ndash; задача (не)възможна</p> Борба с експанзията в учебно заведение – задача (не)възможна Всичко от през днешния ден Виц на деня На въпроса от логическия тест: "Кое от изброените е ненужно – морков, лук, бентли, картоф? " десетокласничките всеобщо дали отговор: морков, лук, картоф... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Това 8-годишно момиче от Варна към този момент написа книги  От село Стакевци до НАСА и  Бойко Борисов: Правим 7 автомагистрали едновременно  Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках! Учителка се разплака пред Борисов: Толкова години чаках!  Този мъж изпрати  В Тихия океан се заражда топлинна вълна, която ужасява учените Водещи вести  Взривиха колата на асистент на ЧСИ Взривиха колата на асистент на ЧСИ  Джок Полфрийман Съдът пусна предварително килъра Джок Полфрийман  Лаура Кьовеши е утвърдена за основен прокурор на Европейски Съюз Лаура Кьовеши е утвърдена за основен прокурор на Европейски Съюз  Джавад Зариф Иран насочи закани, ще има ли война  Автобус удари спрени коли Автобус удари спрени коли  Родители и деца Какво е да си родител: основна роля или поддържаща  Паея с морски блага Коя е най-вкусната храна, създавана в миналото  <p><span style= Филмовата легенда, чиято история не трябва да забравяме  <p>Кои <span style= Кои сериали гледа кралското семейство?  Съвет за електронни медии сезира прокуратурата за БНР, желаят оставки Съвет за електронни медии сезира прокуратурата за БНР, желаят оставки  При какви условия работят планинските ни спасители При какви условия работят планинските ни спасители
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР