Технологичният гигант “Самсунг” представи снощи новите си телефони “Галакси 10”

...
Технологичният гигант “Самсунг” представи снощи новите си телефони “Галакси 10”
Коментари Харесай

С още по-голям екран и 5G поддръжка – “Самсунг” представиха новите си телефони

Технологичният колос “Самсунг” показа нощес новите си телефони “Галакси 10” и “Галакси 10+”, предадоха международните организации. Една от версията на телефоните е с още по-голям екран от преди.
“Самсунг ” показаха два нови преносимия компютър съвсем тъкмо копие на компютри на “Епъл ” (СНИМКИ) Приликата е толкоз огромна, че двата модела могат да бъдат сбъркани в случай че не се загледаш
Компанията показа два размера телефони – 6,3 инча и 6,8 инча за да изпреварят техния главен съперник “Епъл”, които следва са пуснат на пазара новия си телефон през есента.

Снимка: Reuters

Една от най-големите новости е, че една от версиите на “Галакси 10+” поддържа 5G мрежа.

Друго огромно усъвършенстване е върху писалката на телефоните. Новият стилус работи без да бъде допиран до екрана на телефона, правейки връзка посредством “Блутуут” с апарата. По този метод писалката може да бъде употребена повече като “магическа пръчка” и във въздуха да сменяте песни, да увеличавате фотоси и доста други.

Снимка: Reuters

Новите телефони са първите от портфолиото на “Самсунг”, които нямат жак за слушалки – нещо, което от “Епъл” показаха преди три години.

От компанията са съумели да отстранен черната лента за камерата на екрана, като там има единствено една дребна дупчица, в която е лещата. Това значи, че екраните наподобяват още по-големи, защото са открай до дъно.

Снимка: Reuters

Цените на новите телефони стартират от 949 $ и се покачват според от паметта и модела.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР