Технологичният гигант Google работи за оптимизиране на процеса по преминаване

...
Технологичният гигант Google работи за оптимизиране на процеса по преминаване
Коментари Харесай

Google разработи нов механизъм за прехвърляне на данните от един смартфон към друг

Технологичният колос Гугъл работи за усъвършенстване на процеса по прекосяване към новите смарт телефони и по-специално специалистите на компанията са съумели доста да ускорят прехвърлянето на данните от старите телефони посредством двоен канал: при по едно и също време потребление на Wi-Fi и кабел.

Когато консуматор минава към нов телефон, той има три разновидността за прекачване на данните от остарялото си Android-устройство. При първия, може да копира приложенията и данните, като свърже двете Android-устройства посредством съчетаем кабел. При втория, би трябвало да употребява безжична Wi-Fi връзка. При третия, възобновяване на данните става от архива на Гугъл One. Днес Гугъл наподобява е съумял да комбинира няколко метода по едно и също време, с цел да форсира прехвърлянето/възстановяването на данните.

Член на Android Authority Assemble Debug откри код, обвързван с новия способ за прекачване на данни в Гугъл Data Restore Tool във версия 1.0.624892571. Гугъл назовава новия развой „ MultiTransportD2dTransport “. По принцип, скоро при прекосяване от остаряло към ново устройство ще стане допустимо възстановяването/прехвърлянето на данните, като употребявате Wi-Fi и кабел по едно и също време, с цел да ускорите процеса.

Разбира се, следва да се има поради, че споменаването на сходна функционалност е намерено в код и тя може и да не стане в никакъв случай действителност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР