Техническият експерт Ян Уилсън твърди пред Дейли стар, че според

...
Техническият експерт Ян Уилсън твърди пред Дейли стар, че според
Коментари Харесай

Забелязали с Гугъл мапс изчезналия през 2014 г. боинг в джунгла в Камбоджа

Техническият специалист Ян Уилсън твърди пред " Дейли остарял ", че съгласно него изчезналият през 2014 година боинг MH370 се намира в джунгла на висока надморска височина в Камбоджа.

Разтърсващото му изобретение е голям пробив в най-голямата авиационна тайнственост, обвързвана с изгубването на този аероплан.

Според размерите на боинга, открит посредством " Google мапс ", това може да се окаже същият MH370 777-200. Тялото е дълго към 70 м, малко повече от формалните данни за дължината му от 63,7 м, само че сред опашката и главната част на самолета зее мистериозна дупка.

Възможно е това да се е получило в резултат на удара на боинга в земята и по този начин опашката да се е откъснала.

Според Уилсън самолетът лежи на повърхността, което ще разреши проверяващи да отидат на място.

По-интересното е, че мястото, на което техническият специалист твърди, че е ситуиран боингът, е в основна непосредственост до региона, от кое място оповестиха, че е липсващ MH370.

Боингът е изхвърчал през март 2014 година от Куала Лумпур, столицата на Малайзия, в 12:41 ч през нощта. По проект е трябвало да дойде в Пекин в 6:30 ч същия ден, след 3700 км полет. Но към 1:30 ч въздушният надзор в Субанг, отвън Куала Лумпур, губи контакт със самолета, до момента в който той лети над морето сред Малайзия и Виетнам.

На борда имало 227 пасажери и 12-членен екипаж, напълно формиран от малайзийци. Петима от пасажерите не са се качили на самолета.

Превод и редакция: Зорница Йосифова, 24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР