Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че класирането в

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че класирането в
Коментари Харесай

Козмин Моци: Реална цел е Лудогорец да влезе в групите на ШЛ

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци съобщи, че класирането в групите на Шампионска лига е една реалистична и постижима цел.

Бившият бранител на " орлите " чака сложен мач против Сутйеска в първия прелиминарен кръг на Шамионската лига.

" Лудогорец е любимец на хартия, само че знаем, че ни чака сложен мач. Сигурен съм, че във вторник ще сме готови против този мач. Отборът на Сутйеска е добър. Нашите треньори гледаха един техен мач онлайн. Не е елементарен противник. Реална цел е на Лудогорец да влезне в групите на Шампионска лига. Миналата година бяхме близо. Нашите момчета са същите, имаме и нови футболисти, които са на положително равнище ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт ".

Според него ЦСКА 1948 ще се намеси в битката за купата в новия сезон, паралелно с тимовете на Левски и ЦСКА.

" Левски построи добър тим с един добър треньор. ЦСКА има вътрешни проблеми от края на предишния сезон. Аз чакам борба за купата сред Лудогорец, Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948. Анте Шимунджа стана първенец с над 20 точки преднина. Ръководството е предостатъчно от работата му. Надяваме се тимът да става по-добър от мач на мач ", добави той.

Румънецът показа упованията си за спрягания за нов селекционер на националния тим по футбол Младен Кръстаич. Козмин Моци описа за пречите, с които се е конфликт при първия му допир с българския футбол. Можете да видите цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Фейсбук: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР