Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци разкри защо след края

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци разкри защо след края
Коментари Харесай

Моци: Никога няма да стана треньор, не мога да се контролирам

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци разкри за какво след края на кариерата си не се насочи към треньорската специалност, а е приел предлагането да заеме управителен пост в Разград. Той счита, че няма качества да бъде ментор, защото мъчно управлява страстите си.

„ Не мисля, че бих постигнал доста в кариерата си като ментор. Когато се отхвърлих от кариерата си на състезател, не бях изкушен от това да стана треньор. Не мисля, че владея всичко належащо, с цел да бъда ментор. Не бих желал да навърша 40 години и да пия успокоителни. Импулсивен съм, не мога да се управлявам и не мисля, че бих съумял в тази специалност “, съобщи Козмин Моци пред румънския Prosport.

Моци приключи футболната си кариера през 2021 година след 19 години по терените на Румъния, Италия и България. Той носи екипите на Университатя Крайова, Динамо Букурещ, Сиена и Лудогорец. Навършил 38 години румънецът стана механически шеф в Разград, където преди този момент прекара 9 години като футболист. В кариерата си Моци има общо 17 трофея. Сред най-значимите от тях са 9-те трофеи на България, както и купата в Лига 1 на Румъния с Динамо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР