Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Козмин Моци: Има оферти към наши играчи, ще мислим

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци приказва преди заминаването на тима за Амстердам от летище " Варна ". В четвъртък " орлите " се изправят против Аякс в реванш от плейофите за груповата фаза на Лига Европа. 

" Отиваме да се представим добре, да гледаме един прекрасен мач. Разликата с Аякс е огромна, топ тим с огромна история. Заслужавахме малко повече, поради играта второто полувреме в Разград. Ще отидем да създадем един прекрасен мач. Ще забележим на следващия ден вечер по какъв начин ще се показват момчетата ", сподели Моци. 

" Има предложения, за които приказваме. Има интерес към нашите момчета, само че има време да мислим за това ", съобщи румънецът за възможни изходящи прехвърляния. 

" Битката за купата ще е забавна, ще е до дъно. Има доста мачове. Загубихме в два от първите кръгове, само че има много мачове. Надявам се да станем първенци ", сподели още той. 

" Единствено би трябвало да отидем и да играем, да има страст. Ще забележим какво ще спечелим от този мач ", приключи Моци преди реванша с Аякс. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР