Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци даде интервю пред БНТ,

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци даде интервю пред БНТ,
Коментари Харесай

Моци: Всеки трофей е важен, без значение как си го спечелил

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци даде изявление пред Българска национална телевизия, в което приказва за вчерашния успех в мача за Суперкупата, както и идните борби за " орлите " в Европа против Сервет и в родното състезание.

Бившият румънски защитник изрази мнение, че спечелването на трофея в събота против ФК ЦСКА 1948 след осъществяване на дузпи може да се окаже значимо за самочувствието предвид на уговорките напролет.
 Лудогорец - ФК ЦСКА 1948 5:3 (след дузпи) във финала за Суперкупата на България
Лудогорец оцеля на дузпи и подвигна Суперкупата пред шепа хора

" Орлите " с трагичен успех над ФК ЦСКА 1948

" Всеки трофей е значим без значение по какъв начин си го спечелил. Това ти дава малко повече самочувствие и постоянно е да започваш първия мач с купа. След дългата пауза и лагера първият дуел постоянно е тежък. В предишното и ние сме правили неприятни резултати в тези срещи, само че значимото в този момент е, че успяхме да победим ", съобщи Моци.

Защитникът, който на два пъти игра с разградчани в груповата фаза на Шампионската лига, показа още, че чака Лудогорец да покаже напълно друго лице по време на борбите със Сервет в плейофната фаза на Лигата на конференциите.

" Лудогорец сигурно би трябвало да наподобява по друг метод в Европа и момчетата знаят това. Те осъзнават каква е разликата сред дуела с ФК ЦСКА 1948 и този със Сервет. Ще се стремим да реализираме добър резултат още в първия мач в Швейцария, само че няма да е елементарно. Сервет може да не е някакво огромно име, само че е добър тим. Очаква ни тежка борба и имам вяра, че всичко ще се реши на реванша в Разград ", счита техническият шеф на " орлите ".

Накрая румънецът разяснява и идните още два дуела против ФК ЦСКА 1948 (за Купата и първенството), както и обстановката в битката за купата в Първа лига.

" Не бива да сме обезпокоени от този факт. Уважаваме ФК ЦСКА 1948 и би трябвало да излезем в останалите мачове против тях по-фокусирани, с цел да продължим напред за Купата, а и да натрупаме точки в шампионата. Спокоен съм за шампионата, тъй като тимът продължава да се развива. От първия ден притежателите вършат всичко допустимо, с цел да върви клубът нагоре ", приключи Козмин Моци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР