Техническият директор на Българският футболен съюз Георги Иванов сподели, че

...
Техническият директор на Българският футболен съюз Георги Иванов сподели, че
Коментари Харесай

Георги Иванов: Илиан Илиев има пълната ни подкрепа

Техническият шеф на Българският футболен съюз Георги Иванов показа, че наставникът на Черно море ще има цялостна поддръжка от управлението на централата. „ Илиан Илиев ще има цялостна поддръжка от цялото управление на Българския футболен съюз. Той е националният селекционер, той ще избира футболистите, които ще играят, тактиката, с която ще играем, с цел да реализираме резултати “.

Изпълнителният шеф на футболния съюз Христо Запрянов добави: „ Целият действен съюз стои твърдо зад националния селекционер. Г-н Илиев има цялата и безрезервна поддръжка на футболния съюз “.

Гонзо разкри, че родната футболна централа е имала два избора, само че треньорът на Черно море е бил водещият. „ Имахме два избора, само че Илиан Илиев беше водещият избор. Още предната седмица влязохме в диалози, оставихме го да работи умерено в Черно море поради последните им мачове – той е два пъти Треньор на годината, ние като управление би трябвало да избираме най-хубавия вероятен вид за селекционер, а той да реализира най-хубавите вероятни резултати. Ще го поддържаме безусловно. Ние от понеделник приказваме непрестанно с Илиан, в този момент ще бъдат пуснати повиквателни за идващите мачове “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР