Техническа неизправност е вероятната причина за жестоката катастрофа край Враца,

...
Техническа неизправност е вероятната причина за жестоката катастрофа край Враца,
Коментари Харесай

Техническа неизправност е причината за трагедията с 5 трупа край Враца

Техническа нередовност е евентуалната причина за жестоката злополука край Враца, при която починаха петима души на пътя сред врачанските села Борован и Девене, оповестиха публично от Министерство на вътрешните работи.
Вчера два леки автомобила "Пежо 306 " и "Фолксваген Поло " се удариха челно през вчерашния ден към 11 часа, напомня bulnews.bg.

Във френското возило пътувало семейство от Девене, които отивали към село Борован за празника. Зад кормилото на колата бил 48-годишният Планимир П., с който били жена му Ирина П. на 49 години и малолетната му щерка, които се возели на задната седалка, а на предната седалка седял 18-годишният другар на момичето от Етрополе - Павлин Георгиев. Изведнъж Планимир губи надзор над колата, завърта се и се удря чело в идващия насреща "Фолксваген ", в който пътували 57-годишната Л.Т от Козлодуй и 33-годишният П.Т. от същия град, който е единственият оживял.

Той е настанен с фрактура на десен гален и комоцио в хирургията на врачанската болница без заплаха за живота. Мъжът не е пробван с дрегер за приложимост на алкохол заради неспособност, взета му е кръвна проба. Щетите по колите при злополуката са към 5000 лв.. Образувано е досъдебно произвеждане по случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР