Тегленията на победителите в обединената бонус игра Коледен шанс с

...
Тегленията на победителите в обединената бонус игра Коледен шанс с
Коментари Харесай

Започват тегленията на победителите в Коледния шанс на игрални за...

Тегленията на спечелилите в обединената бонус игра Коледен късмет с общ награден фонд 500 000 лева стартират. Те ще се проведат в две поредни вечери – през днешния ден и на следващия ден, 19 декември, от 21:30 ч. онлайн във всички игрални зали на WINBET в страната.

В двете тегления ще бъдат раздадени по една награда от 50 000 лева, по 16 награди от по 5 000 лева и по 10 награди от по 2 000 лева

Победителите в играта ще бъдат избрани на инцидентен принцип измежду притежателите на талони за присъединяване и тегленето ще продължи до момента в който бъдат избрани спечелилите за всички награди измежду присъстващите в залите на WINBET. 

И в двата дни с празнични тегления на печеливши, сред 12:00 ч. и среднощ,  WINBET ще раздаде и десетки кеш награди, които ще бъдат разпределени на изцяло инцидентен принцип измежду игралните автомати в залите на компанията. Общата стойност на тези награди ще бъде по 100 000 лева във всеки от двата дни. За да бъдат извоювани тези награди не е належащо притежаването на ваучър за присъединяване. 

Пълна информация за разпоредбите и изискванията за присъединяване в обединената
бонус игра е налична във всички.

 

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  и на . 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР