Tecno лансира видео за своя PHANTOM Ultimate, най-новия първокласен модел

...
Tecno лансира видео за своя PHANTOM Ultimate, най-новия първокласен модел
Коментари Харесай

Tecno показва концептуален смартфон Phantom Ultimate с разгъваем екран

Tecno стартира видео за своя PHANTOM Ultimate, най-новия първокачествен модел телефон с разгъваем екран. Новият концептуален модел идва след представянето на сгъваемия телефон PHANTOM Vision V и съставлява още една забележителна стъпка в региона на нововъведенията с еластичен екран.

Моделът PHANTOM Ultimate въплъщава уговорката на Tecno за прогрес на мобилните технологии посредством показване на устройства, които прескачат досегашните граници и разбирания и оформят бъдещето на смарт телефоните със сгъваеми екрани.

Най-бързото отваряне на екрана за 1,2-1,3 секунди

Концептуалния модел PHANTOM Ultimate обезпечава водеща в промишлеността скорост на раширяване на екрана, както и изключителна успеваемост на целия развой.

Рекордното време за разгръщане на екрана се реализира с помощта на усъвършенствано произвеждане, което интегрира особено създадено с новаторско задвижване, планетарен редуктор и плъзгащ механизъм.

Тази система с един мотор реализира извънредно бърза смяна на екрана, позволявайки на екрана да се уголемява от 6,55 инча до впечатляващите 7,11 инча единствено за 1,2 – 1,3 секунди.

Тази неповторима система съумява да реши казуса с бавното отваряне на екрана и разрешава на потребителите да употребяват устройството, което е надалеч по-лесно и комфортно.

Механизмът също по този начин съумява да понижи триенето, което поражда по време на процеса на разширение на екрана и да обезпечи гладко придвижване, както и да обезпечи нараснала надеждност и устойчивост на този концептуален телефон.

Ненадминат двустранен 7,11-инчов прибиращ се екран

Когато екранът е спретнат, PHANTOM Ultimate дава на потребителите двустранен екран, който се „ увива “ хоризонтално към гърба на телефона и работи като второстепенен екран.

Когато се удължи, двустранният екран се разгъва, с цел да се трансформира в ултра-голям екран. Този новаторски дизайн доближава напълно ново равнище на взаимоотношение, с помощта на което потребителите могат елементарно да имат достъп до вести, добавки и даже да употребяват екрана на гърба за селфита с главната камера.

Иновациите на екрана на модела PHANTOM Ultimate включват 7,11-инчов ON-cell AMOLED панел без никакви неравности за съвършено потребителско преживяване. С резолюция 2296x1596p и 388 пиксела на инч, новият екран предлага на потребителите променлива бляскавост, в това число изключителните 800cd/㎡ при HBM режими и оптималната бляскавост от 11000cd/㎡.

Динамичният LTPO екран поддържа DCI-P3 100 TYP цветови набор, както и 1-120HZ освежаване на екрана, което се приспособява към разнообразни сюжети на потребление на телефона.

Благодарение на всички тези усъвършенствания, екранът обезпечава превъзходна устойчивост с извънредно преживяване при гледане.

Изключително тъничък дизайн за несравнимо потребителско преживяване

Новият концептуален смарт телефон разполага с ултратънък дизайн с дебелина единствено 9,93 mm за ненадминато потребителско преживяване, което включва елементарно потребление с една ръка.

Елегантният несъразмерен дизайн управлява системата за разгръщане на екрана – защищава телефона от инцидентно изпускане, при разгръщане на екрана.

Плъзгащият се похлупак на батерията се приспособява към вашите придвижвания, осигурявайки сигурен хват на телефона с една ръка, когато е разгънат. Това покритие е направено от характерни тактилни материали – стъкло на плъзгащата се част и 3D материал със специфични текстури за непоклатимост.

PHANTOM Ultimate също по този начин носи усъвършенствани софтуерни усъвършенствания, поддържащи адаптивни динамични фонове, резултати на десктопа и постоянно включен екран, до момента в който усъвършенстваните анимации позволяват несъответствието на синхронизацията на екрана, предлагайки безпроблемно преживяване при потребление на приложения – даже когато дисплеят е продължен и спретнат.

Потопете се в бъдещето

Тъй като технологията за сгъваеми телефони се развива постепенно, TECNO дава нови решения по отношение на нововъведенията и бъдещите мобилни устройства.

PHANTOM Ultimate най-добре акцентира тактиката на TECNO „ Go Premium “, която се отразява в доставянето на новаторски артикули в международен мащаб за да се даде на потребителите оптимално наслаждение от неговите премиум телефони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР