Теч на газ вдигна на крак екипи на пожарна и

...
Теч на газ вдигна на крак екипи на пожарна и
Коментари Харесай

Евакуираха детска градина в Шумен заради теч на газ

Теч на газ подвигна на крайник екипи на пожарна и полиция през днешния ден малко преди 17 часа, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Шумен. Мястото на повредата е на ул.Съединение 41, в региона на детска градина " Космонавт ". Веднага са евакуирани всички хора, намиращи се в региона на случая.

Създадена е незабавна организация за предаване на децата от детската градина на родителите им от спешен вход на бул. " Мадара ". Оттам оповестиха, че по-голямата част от децата към този момент са били взети още преди случая.

На място дойде и шефът на ОДМВР Шумен старши комисар Ялчън Расим да се запознае със обстановката и основаната организация.

Течът към този момент е овладян. На място за дежурство остават екипи на газоразпределителното сдружение, прецизираха от пресцентъра на локалната полиция.

От полицията молят жителите да съблюдават напътствията на пожарникарите и на полицейските чиновници, които са на място. Организацията, която е основана има за цел не да предизвиква стеснение, а да бъде обезопасен регионът за жителите и преминаващите жители.

 Снимки: ОДМВР Шумен
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР