Театърът в Кърджали се похвали с дарение от парламентарния шеф

...
Театърът в Кърджали се похвали с дарение от парламентарния шеф
Коментари Харесай

Театърът в Кърджали благодари на Караянчева за 6 килима трета употреба |

Театърът в Кърджали се похвали с подаяние от парламентарния началник Цвета Караянчева за подаяние от 6 остарели килима.

Добрината е от името на Народното събрание, ръководено от известната в последно време дама, която преди да влезе в политиката и ГЕРБ, се е трудила старателно като занаятчия на поцинковани кофи в града.

Щедрото подаяние бе маркирано със фотография и обява на фейсбук страницата на Театрално-музикален център – Кърджали, която гласи:

" Във връзка с 60-та годишнина на театъра в Кърджали със съдействието на госпожа Цвета Караянчева, ръководител на 44-то Народно заседание на Република България, Театрално-музикален център – Кърджали получи 6 броя килими. Те идват от постройката на Народното събрание, като преди този момент са били в Министерски съвет. „ Убеден съм, че тези неповторими килими ще основат спомагателен уют и неповторима атмосфера в нашия спектакъл ”, сподели в благодарствено писмо до Народно събрание Гълъб Бочуков, шеф на театъра. "

Кърджалии обаче очевидно са затворили сърцата и душите си за положителното, тъй като актът на Караянчева и благодарностите на кърджалийския дом на Мелпомена не срещат никакво схващане, а единствено недодялан подбив в десетки мнения. 

На приложената фотография от дарението се вижда, че цветовете на въпросните постелки от дълго време са се позагубили.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР