Те тонизират, помагат за отслабването и ви карат да изглеждате

...
Те тонизират, помагат за отслабването и ви карат да изглеждате
Коментари Харесай

7 храни, с които ще останете здрави и красиви

Те тонизират, оказват помощ за отслабването и ви карат да изглеждате по-млади.

Всички знаем какъв брой е значимо да ядете чисти храни, в случай че желаете да отслабнете, или просто да запазите стройна фигура. Сигурно ще сте удовлетворени да разберете, че по този начин с 1 патрон удряте 2 заека, тъй като яденето на верни храни значи, че приемате подобаващите хранителни субстанции, които ще създадат кожата ви свежа, косата ви блестяща и ще отговорят на най-често задавания въпрос: „ Как да наподобявам по-млад/а? “.

Ето кои са най-хубавите храни, които можете да ядете, с цел да изглеждате и да се чувствате красиви:

Кисело мляко

Независимо от формата и размера, киселите млека са доста потребни. Важното е да са нискомаслени, тъй като съдържат повече белтъчини. Те съдържат и аминокиселини, които бързо отстраняват тъмните кръгове под очите. Уверете се, че всеки ден консумирате кисело мляко като част от закуската, изключително в случай че се постанова да стоите до късно през идващите нощи. Освен това киселото мляко защищава от високо кръвно налягане – съдържащият се в него калий отстранява непотребния натрий от тялото ви.

Сьомга

2.syomga

Сьомгата е най-харесваната морска храна в целия свят. Хората я употребяват по най-различни способи. Дори и да не ви харесва, евентуално ще се зарадвате да разберете, че тя съдържа омега-3 мастни киселини, които ви оказват помощ да преборите напрежението и връщат положителното ви въодушевление. Телата ни не могат сами да произведат тези потребни субстанции, което прави храни като сьомгата още по-необходими и потребни.

Горски плодове

3.gorskiplodove

Трябва да избягвате плодове с високо наличие на захар като банани и ананаси, защото потреблението им може да увеличи кръвната ви захар. Това би провокирало приток на инсулин в тялото, което води до редица хормонални реакции. Горските плодове и пъпешите са с доста по-ниско наличие на захар. Освен че са вкусни, те въздействат добре на кожата, правейки я стегната и опъната. Опитайте горски плодове с кисело мляко за закуска, това е една от най-страхотните хранителни комбинации.

Вода

4.voda

Най-голямата загадка за хубостта е пиенето на огромни количества вода. Може би на някои не им се има вяра, само че съгласно най-хубавите експерти по хранене, когато сте хидратирани, метаболизмът ви действа по най-хубавия вероятен метод, поддържайки ви стегнати, тонизирани и красиви. Пийте колкото вода пожелаете. Най-хубавото при нея е, че не може да ви навреди по никакъв метод.

Боб

5.bob

Повечето хора са привикнали да употребяват боба като гарнитура към месо – свинско, пилешко и така нататък Но той е цялостен с значими потребни съставки като белтъчини, желязо, цинк, биотин, които вършат косата ви по-дълга, по-гъста и по-здрава. Биотинът е изключително значим за косата, той оказва помощ да се избегне сухата и изтощена коса. Така че хапвайте самоуверено фасул и сами ще усетите резултата.

Червени камби

6.kambicherveni

Червените камби са потвърдени като суперхрана за вашата кожа и съгласно специалистите имат доста високи равнища на антиоксиданти. Хората, които одобряват повече от антиоксидантния витамин C (който се съдържа в огромни количества в камбите) имат най-добре изглеждащата кожа. Вземете няколко хрупкави резенчета с вас на работа, те ще създадат следобедната ви закуска изключително вкусна и потребна.

Целина

7.celina

Целината освежава дъха, което е доста потребно, изключително в случай че сте на коктейл или публична вечеря. Дъвченето й убива бактериите в устата, които провокират неприятен мирис. Предвид изгодите от него, специалистите поучават да консумирате този зарзават, даже да не го харесвате.

Изброените храни са потребни за здравето и ви оказват помощ да отслабнете, само че подтикват и вашите коса и кожа, тъй че да изглеждате в действителност ужасно.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР