Те се чувстват подведени и ощетени, тъй като спазвали всички

...
Те се чувстват подведени и ощетени, тъй като спазвали всички
Коментари Харесай

Глобиха семейство от Бургас с 600 лв., защото разхождали кучетата си в парк

Те се усещат подведени и ощетени, защото спазвали всички ограничения

Семейство от Бургас се снабди с два акта от по 300 лв. поради това, че разхожда домашните си любимци в Морската градина. Според фамилията, от полицията им било обяснено, че разхождането на домашни любимци в парковете е неразрешено по време на изключителното състояние.
Пламен и брачната половинка му Вяра потърсиха NOVA, с цел да схванат от министъра на опазването на здравето, поради нарушаването на чиято заповед са санкционирани със 600 лв..

" Полицаите ми изясни, че съгласно наредбата нямаме право да разхождаме кучета в паркове и градинки ", споделя ощетеният Пламен, който живее на метри от Морската градина в Бургас.

" На уеб страницата на Министерство на образованието е написано, че имаме право. Получава се абсурд. Кой е прав - министър Ананиев или полицията? ", пита потърпевшият бургазлия.

Семейството увери, че съблюдават отдалеченост, както и всички останали ограничения за сигурност, които са предложени от Министерство на здравеопазването. Разходката на домашните им любимци нормално трае 15 минути. Пламен и Вяра имат намерение да апелират санкциите, тъй като се усещат подведени, и молят за по-голяма акуратност на наредбите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР