Те са валидни от 18-ти юни до 25-ти август и

...
Те са валидни от 18-ти юни до 25-ти август и
Коментари Харесай

„ЛИНА” пусна допълнителни талони за безплатни изследвания в лабораторията в жк „Вл. Варненчик”


Те са годни от 18-ти юни до 25-ти август и могат да бъдат взети на място от лабораторията, която се намира против ДКЦ 3

Заради огромния интерес от пациенти, здравна лаборатория „ ЛИНА ” пусна 500 нови талончета за гратис проучване на кръвна захар и общ холестерол. Талоните са част от обществената задача на „ ЛИНА ” - поощряване на профилактичните проучвания и повече внимание към здравето.  Те се популяризират до привършване на количествата и могат да бъдат взети от манипулационната в ж.к. „ Владислав Варненчик, която се намира под бл. 20 (срещу ДКЦ 3). Пациентът може да извърши проучванията незабавно или в различен, комфортен за него ден.

Талончетата са годни в интервала 18-ти юни – 25-ти август 2018г., като всеки пациент може да вземе едно талонче.

Препоръчително е проучванията да се правят заран, на гладно. Резултатите излизат за няколко часа и могат да бъдат получени в лабораторията или тествани бързо и комфортно онлайн в сайта  www.lina-bg.com .

Медицинска лаборатория „ ЛИНА ” е една от най-големите в страната. В нея работят лекари от специалностите:  клинична лаборатория, микробиология, вирусология, паразитология, патология, биология, цитохистология, имунология и хематология. Големият и умел екип на „ ЛИНА ”, както и модерната инсталация,  я трансформират в една от най-надеждните лаборатории в страната.

 

 

* обява

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР