Те са престояли няколко дни на открито, с риск да

...
Те са престояли няколко дни на открито, с риск да
Коментари Харесай

Незаконно: Изхвърлиха животински отпадъци

Те са престояли няколко дни навън, с риск да провокират болест

Огромно количество скотски боклуци са изхвърлени нелегално край Враца.Те са престояли няколко дни навън, с риск да провокират болест.

Боклуците бяха загробени едвам след качването на клип в обществената мрежа. На него се виждат скотски кости, пилешки артикули и мухи. Кадрите са снимани сред селата Мраморен и Баница от журналиста Георги Александров в петък следобяд.

„ Предполагам това е във вододайни зони, това е в нивите на хората, колкото и да беше асфалтирано, цялата тая продукция беше протекла, от нея течеше зловонна течност, тя къде отива ”, попита журналистът.

„ Защо би трябвало в този момент да ме притеснявате ненужно, не сме го ние изхвърлили, това място е наше, торова площадка и дойдохме, и намерихме изхвърлени отпадъци. Всякакви боклуци, кори от баници, не знам какво, бутчет ” сподели Васко Василев, притежател на площадката.

Негов екскаватор разчисти терена, след издадено наставление. Мъжът изясни, че компанията му се занимава с отглеждане  на патици край близкото село Мраморен, само че не и с преправка на месо.

„ Не са наши, тука идваха от Агенцията по храните, от Регионална инспекция за опазване на околната среда, ние не може да имаме такива боклуци ”, добави Василев.

И след почистване на площадката, мощната миризма на разложено месо остана. Собственикът допуска, че изхвърлената стока е от огромен магазин. Ще бъде санкциониран обаче, тъй като е позволил парцелът му да се употребява не по предопределение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР