Те са женени от пет години и имат три деца,

...
Те са женени от пет години и имат три деца,
Коментари Харесай

След 5 години брак: Светлана Гущерова се осмели да се оплаче от съпруга си!

Те са женени от пет години и имат три деца, като май и четвъртото се кани да дойде скоро... За пръв път от толкоз време обаче, госпожа Светлана Гущерова се осмели да се оплаче от мъжа си и да си признае какво й липсва. Знаем, че досега тя не спираше да хвали и даже да обожествява Християн Гущеров, макар съседските разкрития, че постоянно я овиквал и даже й посягал.

Светлана, която от години тръби какъв романтик и домошар е благоверният й, в този момент си призна, че едно нещо й тежи и това е невъзможността двамата с Хриси да пътуват до толкоз обичаните й места по света. Става дума най-много за островите като Малдивите, Бора-Бора и други, за които тя бленува, а и парите не са спънка.

Проблемът обаче бил в Християн, който твърдо отказвал да отиде там и упорствал да обикалят Европата (за кой ли път). А повода е, че го било боязън да се качи на аероплан. Гущеров имал уплаха от летенето, която може да се преодолее благодарение на терапия при психолог, само че към този момент най-малко не желал и да чува за това.

" Да не съм вманиачен, че ще отивам на психолог?! Голяма работа като не идем до някой тъп остров. Баба ти цялостен живот по островите се е шматкала ", сопкал й се Християн всякога, когато подхване тематиката.

Тагове: Светлана Гущерова Християн Гущеров Малдиви Бора-Бора острови
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР