Те са едни от най-интересните персонажи в зодиака. Родените под

...
Те са едни от най-интересните персонажи в зодиака. Родените под
Коментари Харесай

При тях няма лицемерие! 20 отличителни черти на зодия Водолей

Те са едни от най-интересните персонажи в зодиака. Родените под знака на зодия Водолей постоянно съумяват да създадат усещане. Любезни, с прелестно лъчение и богато въображение, те са приятна компания за диалози и развлечение. Споделяме още 20 отличителни черти на зодията в идващите редове.

1. Водолеите са добре известни като свободни и самостоятелни мислители, които стигат до лични изводи за нещата, а не разчитат на хорските приказки.

2. Въпреки че наподобяват миролюбиви, те биха могли да покажат и своята гневна страна. Обикновено лишава доста време, до момента в който се доближи точката им на шупване, само че случи ли се, ще ви покажат своето неодобрение.

3. Водолеите не са положителни лъжци. Те имат доста умения, само че умеенето да убеждават с лекост нормално не е едно от тях.

4. Ако има нещо, което представител на тази зодия би сравнил с нуждата от въздуха, то това е музиката. За тях животът без музика би бил доста сложен.

5. Водолеите имат неприятен табиет да премислят нещата повече, в сравнение с би трябвало. Една от най-негативните черти и характерности на този зодиакален знак е анализирането на нещата дотам, че поради това могат да изпитват прочувствени и физически неразположения.

6. Водолеят постоянно остава настрана от егото на авторитетни персони, тъй като не харесва шоутата, лицемерието, изкуственото държание.

7. Водолеят е подигравателен. Толкова естествено му се получава, че от време на време не осъзнава, че го прави.

8. Трябва да знаете, че родените под знака на тази зодия доста внимават с кого се сприятеляват и кого позволяват в техния свят.

9. Водолеят може да бъде много прочувствен, само че не всеки път го демонстрира на другите.

10. От друга страна е самостоятелен и постоянно избира да разчита на себе си. Силен, самонадеян, рядко би потърсил непозната помощ.

11. Водолеят постоянно остава неразбираем. Той може да бъде екстравагантен и по необикновен метод да покаже своята угриженост към другите. Но това не значи, че се грижи по-малко за обичаните си хора.

12. Водолеят приема смяната и може да бъде много непредвидим. Усещането за непредсказуемост е обща линия на тази зодия. Ако сте родени под този знак, сигурно се отегчавате от скуката и рутината.

13. От друга страна може да бъде бунтовник и несъмнено не обича разпоредбите и това някой да му споделя какво да прави или по какъв начин да мисли.

14. Водолеят се учи от грешките си, от предишното, и не прави една и съща неточност два пъти.

15. Не се опасява от нововъведения и обича да преоткрива и обновява света край себе си. Водолеят има неповторим разум и мисли отвън общоприетите схеми, ето за какво постоянно родените под тази зодия са положителни водачи.

16. Ако търсите добър слушател и добър консултант може да го намерите в лицето на представител на зодия Водолей.

17. Ако има някой в зодиака, който бързо се учи и попива огромен размер от информация, то това са родените под знака на зодия Водолей. Интересите им са разнородни и постоянно са в търсене на нови хрумвания и нови способи на мислене.

18. Водолеите търсят най-хубавото в хората и са подготвени да дадат втори късмет на всеки.

19. Имат лично мнение и не се опасяват да го изразят.

20. И не на последно място, Водолеят има огромни фантазии и желания, даже от време на време да не го демонстрира. Най-хубавото е, че не се стопира пред нищо, с цел да реализира задачите си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР