Те са безсмислено самоизтезание, смята Линдзи Елингсън.Моделката Линдзи Елингсън сподели

...
Те са безсмислено самоизтезание, смята Линдзи Елингсън.Моделката Линдзи Елингсън сподели
Коментари Харесай

Звезда на Victoria’s Secret със собствено мнение относно митовете за ползата от диетите

Те са безсмислено самоизмъчване, счита Линдзи Елингсън.

Моделката Линдзи Елингсън показа пред Business Insider, че не има вяра в очистването със сокове и гладуването, а също че въобще не прибягва до диети. “Не прибягвам към разтоварващи дни със сок, доста ми идва. Включвам го в менюто си, само че въпреки всичко хапвам денем ” , твърди хубавицата. Освен това тя счита диетите за безсмислено самоизмъчване: „ Храната е основана, с цел да получаваш сила, да чувстваш добре. Аз се храня със здравословна храна, само че това не са диети “ , разкри участничката в 8-те ревюта на Victoria’s Secret.

Линдзи споделя, че когато би трябвало да влезе във форма яде земна ябълка (гулия / топинамбур) Моделката признава, че не е идеална, изключително през есента, когато наближава празника Хелоуин и в менюто се появява обичаната ѝ тиква. Тя даже си разрешава сладкиш с тиква.

Линдзи също разкрива, че след всяко огромно шоу на Victoria’s Secret моделките ядат пица: „ Това е доста занимателно. Захвърляме тоалетите от ревюто, слагаме джинси и тениски и ядем пица. Така се възнаграждаваме, че сме се старали цяла година “ . Тя също признава, че да си в добра форма въобще не значи да си слаба: „ За мен това значи да бъда с загар и да имам форми. Аз обичам моята фигура да наподобява на песъчлив часовник “ , разясни Елингсън.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР