Те не могат да бъдат само с един партньор и

...
Те не могат да бъдат само с един партньор и
Коментари Харесай

3-те зодии, които не могат да са само с един партньор

Те не могат да бъдат единствено с един сътрудник и постоянно търсят втори човек. Ако се чудите кои са тези зодии, продължете да четете:
За някои интимността е обич, за други е просто пристрастеност, нормалното физическо привличане. Има зодии , които не могат да живеят дълги години единствено с един сътрудник и нормално търсят „ спомагателен “ човек.
Такъв, би трябвало да им дава опция, да споделя с тях скотски наслади. Разбира се, това не може да се каже за безусловно всички представители на Зодиака. И по този начин, това са 3-те зодии , които не могат да са единствено с един сътрудник:

Телецът е много неутолим в леглото. През целия си живот, сменят доста сътрудници и в случай че интимният му живот не върви, както би трябвало, целият антураж за благополучие изчезва. Телецът е правилен, единствено когато сътрудникът в леглото може да задоволи всичките му потребности. В противоположен случай жена или мъж Телец не може да е правилен на един.
Тези хора са заинтригувани от дългата и постоянна връзка. Търсят непрекъснат сателит в живота. Често, обаче не се нуждаят от дълъг брак, в който цари скуката. Чувствеността им тогава не е задоволена. Тогава, даже всеотдайният Телец стартира да мисли за любовници.
За доста Телци, в кръвта им е заложено да имат неофициална връзка единствено, с цел да задоволят потребностите си. Благодарение на обединяването с втория човек, те вършат живота си забавен. Това също им основава доста проблеми. И въпреки всичко, тези хора знаят от личен опит, какъв брой елементарно е от време на време да си с двама сътрудници по едно и също време. Учудващо за някои от вас, само че самият Телецът е доста ревностен другояче.
4-те зодии, които ще завоюват от ЛОТАРИЯТА през есента

Всички познаваме двете лица на Близнаците. Защо мислите, че нещо би трябвало да бъде друго в любовта? Това е подъл знак на Зодиака, изключително, когато стане дума за трето лице. Те не обичат да бъдат упреквани за неточности в предишното. Близнаците рядко споделят информация за своите някогашни, тъй като тогава би трябвало да упоменат аргументите за раздялата, а постоянно тя е в тях. Именно изневярата. Близнаците постоянно изневеряват и изневеряват, тъй като самите те са били излъгани в първата си любовна връзка.
Именно заради тази причина мъжете и дамите от тази зодия имат вяра, че в случай че самите те първите нараняват сътрудниците, няма да се усещат предадени. Логиката е рискова работа. Уви, такава е всяка отбранителна реакция у човек, който е бил морално травмиран.
КОЯ Е ТРЕТАТА ЗОДИЯ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР